hits

29.06.2018 Harr og ørret fiske Norsfossen, Brandval.

Da ble det en tur til ned til Glomma for og sjekke om ørret og harr er kommet i hugget. Sto på verandaen i kveld og så noen store vak ute i fossen. Og da ble fristelsen på å ta seg en tur ned for å prøve for stor. 

SAMSUNG CAMERA PICTURES
Norsfossen, Glomma. Nå er vannstanden lav. Ørret og harr var opp hele tiden.

 

Fisken var på spinneren hele tiden. Hadde jeg fått alt det jeg mistet hadde jeg hatt bæreposen full i både harr og ørret. Men en kvelds middag ble det tross alt. Nå skal jeg nyte stekt harr. 

 

SAMSUNG CAMERA PICTURES
Glemte og ta bilde nede ved Glomma. Grunnet fisken hele tiden var på.

 

Den største harren veide 350 gram og var 35 cm lang. Disse ble tatt på en Panther Martin med gul skje. Denne har vist seg og være en innertier da både harr og ørret er i hugget. 

#ørret #harr #fiske #Glomma #Norsfossen 

 

Villmarks hilsen

Jan Rune 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

villmarksbloggen

villmarksbloggen

55, Kongsvinger

Hei! Jeg heter Jan Rune og er 55 år. Jeg bor i Kongsvinger som ligger i Hedmark. Har en stor lidenskap for jakt, fiske, fellefangst og generelt alt innen friluftsliv. Enkelte av innleggene kan ha reklamebasert innhold. Dette skyldes at enkelte produsenter/leverandører sponser meg med produkter. Og hvis jeg kommer over noe jeg synes fungerer bra, skriver jeg om dette. Hvis det er noe dere lurer på kan dere sende meg en e-post Villmarksbloggen@hotmail.no Har enkelte gjesteinnlegg, her er det andre som forteller om sine opplevelser, dit jeg har sendt dem. I disse innleggene er det de personene som står for teksten og bilder om ikke annet er oppgitt. Husk Copyright Det er ikke lov å kopiere bilder eller teksten i mine innlegg. Villmarkshilsen Jan Rune

Kategorier

Arkiv