Fellefangst 2017

Ettersom jeg har flyttet de fleste fellene til nye områder i det terrenget jeg fangster. Har fangstsesongen ikke gått helt veien og i perioder har jeg angret på at jeg gjorde dette. Men det er av dette man lærer fangst. Frem til nå har jeg kun fanget åtte mår.

SAMSUNG CAMERA PICTURES
På en av mine fangstruter. En flott dag med sol og fem kuldegrader.

 

Er noen dager igjen av fangst sesongen så jeg håper det vil bli flere mår som finner veien inn i noen av de fellene jeg har ute.

 

Facebooksiden "Villmarksbloggen" finner dere her.

Youtube kanalen "Villmarksbloggen" finner dere her

Villmarksbloggen på twitter finner dere her. 

 

Villmarks hilsen

Jan Rune

 

Én kommentar

dvergpinschere i mitt hjerte

05.03.2017 kl.08:27

Flott bildet! Lykke til!

Skriv en ny kommentar

villmarksbloggen

villmarksbloggen

54, Kongsvinger

Hei! Jeg heter Jan Rune og er 54 år. Jeg bor i Kongsvinger som ligger i Hedmark. Har en stor lidenskap for jakt, fiske, fellefangst og generelt alt innen friluftsliv. Enkelte av innleggene kan ha reklamebasert innhold. Dette skyldes at enkelte produsenter/leverandører sponser meg med produkter. Og hvis jeg kommer over noe jeg synes fungerer bra, skriver jeg om dette. Hvis det er noe dere lurer på kan dere sende meg en e-post Villmarksbloggen@hotmail.no Har enkelte gjesteinnlegg, her er det andre som forteller om sine opplevelser, dit jeg har sendt dem. I disse innleggene er det de personene som står for teksten og bilder om ikke annet er oppgitt. Husk Copyright Det er ikke lov å kopiere bilder eller teksten i mine innlegg. Villmarkshilsen Jan Rune

Kategorier

Arkiv

hits