07.11.2016 Mår fangst.

Enkelte bilder kan virke støtende i dette innlegget.

Da var tiden inne for og begynne og sjekke de fellene man har satt ut. Ble en litt sen kveld og ble ikke ferdig så jeg fortsetter runden i morgen. Kanskje det blir flere mår som har latt seg lure inn i en felle.

Dette område har produsert en del mår. Dette felle - huset står ut igjennom hele sesongen og fra tid til annen er jeg innom og legger noen godbiter her. Og det viste seg og være lurt.


Fangst sesongen startet den 01.11. og allerede satt det en mår i denne fellen. Åte som ble benyttet er slakteavfall etter elg og en egen produsert mår åte bestående av fiken, anis, honning. og noen hemmelige ingredienser.

Villmarksbloggen sin egen produserte mår åte. Har vist seg og være effektiv de to siste sesongene. All mår jeg har tatt har sittet i de fellene som denne åten er benyttet. Åten holder lukten igjennom hele fangst sesongen. Mus spiser ikke opp denne åten, så det er mange fordeler ved og benytte denne åten.


Kommer til og fortelle mer om dette produktet igjennom fangst sesongen. Får jeg samme resultat som de to tidligere sesonger vil jeg produsere dette for salg.

Mår tatt i perioden 01.11. - 07.11. Med tanke på snøværet som var på søndag kan det tyde på at måren gikk i fellen før dette.

Som fortalt tidligere i dette innlegget ble jeg ikke ferdig med fangst runden og fortsetter i morgen. Og et nytt innlegg kommer i morgen kveld.

 

#fangst #fangster #mår #mink #marten #Belisle #rovdyr #viltpleie #natur #villmark #felle

 

Villmarks hilsen

Jan Rune

 

2 kommentarer

dvergpinschere i mitt hjerte

08.11.2016 kl.08:53

Uff..ja får litt vondt av å se dem i fellen..men får håpe den døde fort! Vet at man må jakte for å få mat..men liker ikke uansett..Jeg blir nok aldri noe jeger! God jakt!

villmarksbloggen

08.11.2016 kl.09:50

dvergpinschere i mitt hjerte: Hei, dette går fort, døden inntreffer med en gang hvis fellen er satt opp riktig. Vet at det er ille og se, men viktig og holde bestanden nede på et levelig nivå for resten av småviltet vi har i våres fauna.

Skriv en ny kommentar

villmarksbloggen

villmarksbloggen

54, Kongsvinger

Hei! Jeg heter Jan Rune og er 54 år. Jeg bor i Kongsvinger som ligger i Hedmark. Har en stor lidenskap for jakt, fiske, fellefangst og generelt alt innen friluftsliv. Enkelte av innleggene kan ha reklamebasert innhold. Dette skyldes at enkelte produsenter/leverandører sponser meg med produkter. Og hvis jeg kommer over noe jeg synes fungerer bra, skriver jeg om dette. Hvis det er noe dere lurer på kan dere sende meg en e-post Villmarksbloggen@hotmail.no Har enkelte gjesteinnlegg, her er det andre som forteller om sine opplevelser, dit jeg har sendt dem. I disse innleggene er det de personene som står for teksten og bilder om ikke annet er oppgitt. Husk Copyright Det er ikke lov å kopiere bilder eller teksten i mine innlegg. Villmarkshilsen Jan Rune

Kategorier

Arkiv

hits