29.10.2016. Elg jakt, Øiset Jaktlag

Endelig i dag gikk det veien for Øiset Jaktlag. Da må jeg ønske Knut velkommen til 12 taggers klubben. Knut har kun skutt en 9 tagger som sin største, men i dag rettet han på dette ved og få skutt en elg "12 tagger" i Krakadalen posten var nedre lia vegen. De fleste av Knut sine jakt kammerater har skutt over en 9 tagger så i dag smilte han bredt, hadde det ikke vært for ørene hadde smilet gått hele veien rundt. Spesielt en av vennene som har en 10 tagger som sin største greide han og slå i dag .-) Skal ikke nevne navnet, men han forstår sikkert hvis han leser dette innlegget. Men jeg er sikker på at S. O. kommer til og slå denne 12 taggeren til Knut.

SAMSUNG CAMERA PICTURES
29.10.2016. Knut er dagens skytter :-)

 

Etter vi hadde trukket poster på morgenen fikk Solvår posten nedre lia vegen. Denne valgte hun og bytte med Knut. Tror det er siste gangen Solvår bytter post med noen :-) "dette kalles og strø salt i såret Solvår".

SAMSUNG CAMERA PICTURES
29.10.2016. Knut er i 12 tagger klubben :-)

 

Knut og Anita satt på posten nedre lia vegen. Knut  fikk høre en elg som lokket nede i småskogen og begynte å lokke. Tok ikke lang tid før han fikk svar og elgene kom mot posten der de satt. Her fikk Knut den store skjelven og omsider fikk han roet seg ned og fikk rettet det perfekte skuddet og elgen gikk i bakken. Da kom skjelven tilbake i følge Anita som satt med Knut, han fikk ikke med seg at det kom en elg okse til og sto og så på han, dette var en 4 tagger. Anita gjorde han oppmerksom på at det kom et dyr til. Men da kvoten for okse var brukt opp fikk denne fortsette.

 

SAMSUNG CAMERA PICTURES
29.10.2016. Ser ut som Knut har badet her. Knut i sitt rette element :-)


Etter at vi har gjort opp dyret og hengt dette opp, tok vi en kort pause oppe på Aur. Neste drev skulle vi ta på Nyhusberget. Knut og Anita satte seg øst på Langmyra, Solår satt ved posten Furua, Anders valgte Nedre Lia vegen og jeg satte meg på Greåker skjæra. Det tok ikke lang tid før Odin hadde elg i drev som gikk rundt Nyhusberget. Ole Aksel som fulgte etter hunden fikk øye på ei kvige som Odin arbeidet meget bra med hadde stålos og gang los om hverandre. Men ut på noen av postene ville den ikke, den passerte Knut og Anita nede på Langmyra uten og vise seg, men dem hørte elgen inne i tettskogen.

Legger ved et bilde av elgen tatt tidligere i høst ved ett av viltkamera vi har ute.

Denne endte sine dager den 29.10.2016.

#elg #elgjakt #ØisetJaktlag #jakt #natur #villmark

 

Facebooksiden "Villmarksbloggen" finner dere her

Youtube kanalen "Villmarksbloggen" finner dere her

Villmarksbloggen på twitter finner dere her

Norwegian Wilderness blog can be found here

 

Villmarks hilsen

Jämthunden: Odin

Øiset Jaktlag: Ole Aksel, Anders, Solvår, Knut, Anita og Jan Rune

   

 

2 kommentarer

dvergpinschere i mitt hjerte

30.10.2016 kl.08:50

Endelig så fikk dere en da!! Gratulerer!!

villmarksbloggen

30.10.2016 kl.19:16

dvergpinschere i mitt hjerte: Etter stang ut siden elg jakte begynte, ser det ut til og ha løsnet for elg hundene og jaktlaget. Ble elg i dag også.

Skriv en ny kommentar

villmarksbloggen

villmarksbloggen

54, Kongsvinger

Hei! Jeg heter Jan Rune og er 54 år. Jeg bor i Kongsvinger som ligger i Hedmark. Har en stor lidenskap for jakt, fiske, fellefangst og generelt alt innen friluftsliv. Enkelte av innleggene kan ha reklamebasert innhold. Dette skyldes at enkelte produsenter/leverandører sponser meg med produkter. Og hvis jeg kommer over noe jeg synes fungerer bra, skriver jeg om dette. Hvis det er noe dere lurer på kan dere sende meg en e-post Villmarksbloggen@hotmail.no Har enkelte gjesteinnlegg, her er det andre som forteller om sine opplevelser, dit jeg har sendt dem. I disse innleggene er det de personene som står for teksten og bilder om ikke annet er oppgitt. Husk Copyright Det er ikke lov å kopiere bilder eller teksten i mine innlegg. Villmarkshilsen Jan Rune

Kategorier

Arkiv

hits