16.10.2016 Hjort og Elg jakt

Denne dagen skulle vi forsøke oss på hjorten som er i terrenget. Så i dag ble Jämthundene Odin og Cia hjemme og vi benyttet daksen Ida. Som skal være flink til og få hjorten ut og i drev.

Første drevet tok vi rundt Aur, her har vi til tider sett hjort gå og beite på hogstfeltet rundt jaktkoia. Daksen Ida ble sluppet løs og det tok ikke lang tid før en los var et faktum. Dette viste seg til slutt og være rådyr som det også er en del av i dette området. Dette er ikke jaktbart vilt før etter den 17. 10. Så disse gikk fri forbi postene som har rett på og skyte rådyr i dag.

Andre drevet tok vi i Krakadalen. Her vet vi det er hjort med sikkerhet. Flere av dem i Øiset Jaktlag som har sittet på post her har hatt dette på post når vi jakter på elg. Også i dette området plukket daksen ut rådyr.

Selv om det ikke ble noen dyr i dag hadde vi en flott dag i skogen.

 

#hjort #elg #jakt #ØisetJaktlag #natur #villmark

 

Villmarks hilsen

Daksen Ida

Øiset Jaktlag: Ole Aksel, Solvår, Knut og Jan Rune

 

4 kommentarer

dvergpinschere i mitt hjerte

21.10.2016 kl.20:30

Høres så spennende og koselig ut! jeg så tre rådyr rett ved veien..inne i en hagen når vi kjørte forbi..men mannen gadd ikke stoppe så jeg fikk bilder...hihih. Flott bilder av dyra har du her!!

villmarksbloggen

21.10.2016 kl.23:51

dvergpinschere i mitt hjerte: Da må stramme han opp hehe :-) Du tar jo flotte bilder. Bruker viltkamera på det første bilde av hjorten. Det andre tok jeg utenom jakt på terrenget vi jakter.

Anne Lise

22.10.2016 kl.00:18

Så hyggelig å følge deg. Gleder meg til flere flotte bilder og jakthistorier. Man kan ikke bli lei gode jakthistorier :-)

villmarksbloggen

22.10.2016 kl.21:58

Anne Lise: Tusen takk, det var hyggelig og høre. Jakt er ikke enkelt så her blir de dårlige og gode dagene omtalt :-)

Skriv en ny kommentar

villmarksbloggen

villmarksbloggen

54, Kongsvinger

Hei! Jeg heter Jan Rune og er 54 år. Jeg bor i Kongsvinger som ligger i Hedmark. Har en stor lidenskap for jakt, fiske, fellefangst og generelt alt innen friluftsliv. Enkelte av innleggene kan ha reklamebasert innhold. Dette skyldes at enkelte produsenter/leverandører sponser meg med produkter. Og hvis jeg kommer over noe jeg synes fungerer bra, skriver jeg om dette. Hvis det er noe dere lurer på kan dere sende meg en e-post Villmarksbloggen@hotmail.no Har enkelte gjesteinnlegg, her er det andre som forteller om sine opplevelser, dit jeg har sendt dem. I disse innleggene er det de personene som står for teksten og bilder om ikke annet er oppgitt. Husk Copyright Det er ikke lov å kopiere bilder eller teksten i mine innlegg. Villmarkshilsen Jan Rune

Kategorier

Arkiv

hits