17.10.2016 Elg Jakt "Lurpostering"

Skulle ut og bytte batteri på de viltkameraene jeg har ut. Da kom denne karen over Edsbergveien og gikk inn i Krakadalen som er i vårt terreng.


En rask beslutning ble tatt, jeg kjørte opp til toppen av Liavegen og gikk ned til bunnen av Krakadalen og satt meg for og vente på denne flotte oksen.  

video:imag0068

Ble sittende og vente i over to timer. Tror dere denne karen kom. Nei, enkelt er det ikke.

Bytte batteri i viltkameraene får  jeg gjøre i morgen og oppdatere dere på hva som befinner seg i skogen vi jakter.

 

#elg #elgjakt #jakt #natur #villmark

 

Facebooksiden "Villmarksbloggen" finner dere her

Youtube kanalen "Villmarksbloggen" finner dere her

Villmarksbloggen på twitter finner dere her

Norwegian Wilderness blog can be found here

 

 

Villmarks hilsen

 

Øiset Jaktlag: Jan Rune
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

villmarksbloggen

villmarksbloggen

54, Kongsvinger

Hei! Jeg heter Jan Rune og er 54 år. Jeg bor i Kongsvinger som ligger i Hedmark. Har en stor lidenskap for jakt, fiske, fellefangst og generelt alt innen friluftsliv. Enkelte av innleggene kan ha reklamebasert innhold. Dette skyldes at enkelte produsenter/leverandører sponser meg med produkter. Og hvis jeg kommer over noe jeg synes fungerer bra, skriver jeg om dette. Hvis det er noe dere lurer på kan dere sende meg en e-post Villmarksbloggen@hotmail.no Har enkelte gjesteinnlegg, her er det andre som forteller om sine opplevelser, dit jeg har sendt dem. I disse innleggene er det de personene som står for teksten og bilder om ikke annet er oppgitt. Husk Copyright Det er ikke lov å kopiere bilder eller teksten i mine innlegg. Villmarkshilsen Jan Rune

Kategorier

Arkiv

hits