15.10.2016 Elg Jakt

En ny dag med nye muligheter, får håpe unghundene Odin og Cia har løst koden med og få elgen til å stå rolig og ikke dra ut av terrenget. Og det var både elg og hjort i det område vi skulle jakte i dag som er Nyhusberget.

Min post under dette drevet var den nedre posten av Langmyra. Vindretningen (w) var perfekt da jeg satte meg på posten og det varte igjennom hele dette drevet. Ole Aksel gikk med Odin nederst i terrenget, Anders gikk med Cia rundt Langmyra. Et dyr passerte meg vest på myra, men og vise seg ville den ikke. Vi holdt på i dette område frem til kl. 12.00 uten og få noen av elgen på post.

Etter dette drevet måtte jeg avbryte jakten og ser frem i mot morgen dagen. Plutselig ligger en elg i bakken for en av hundene.

 

#elg #hjort #jakt #elgjakt #natur #villmark #ØisetJaktlag #hjortejakt #jämthund #elghund

 

Facebooksiden "Villmarksbloggen" finner dere her

Youtube kanalen "Villmarksbloggen" finner dere her

Villmarksbloggen på twitter finner dere her

Norwegian Wilderness blog can be found here

 

 

Villmarks hilsen

Jämthundene: Odin og Cia

Øiset Jaktlag: Ole Aksel, Anders, Solvår, John Olav, Knut og Jan Rune. 

2 kommentarer

dvergpinschere i mitt hjerte

21.10.2016 kl.09:18

Lykke til!

villmarksbloggen

21.10.2016 kl.11:48

dvergpinschere i mitt hjerte: Tusen takk :-)

Skriv en ny kommentar

villmarksbloggen

villmarksbloggen

54, Kongsvinger

Hei! Jeg heter Jan Rune og er 54 år. Jeg bor i Kongsvinger som ligger i Hedmark. Har en stor lidenskap for jakt, fiske, fellefangst og generelt alt innen friluftsliv. Enkelte av innleggene kan ha reklamebasert innhold. Dette skyldes at enkelte produsenter/leverandører sponser meg med produkter. Og hvis jeg kommer over noe jeg synes fungerer bra, skriver jeg om dette. Hvis det er noe dere lurer på kan dere sende meg en e-post Villmarksbloggen@hotmail.no Har enkelte gjesteinnlegg, her er det andre som forteller om sine opplevelser, dit jeg har sendt dem. I disse innleggene er det de personene som står for teksten og bilder om ikke annet er oppgitt. Husk Copyright Det er ikke lov å kopiere bilder eller teksten i mine innlegg. Villmarkshilsen Jan Rune

Kategorier

Arkiv

hits