07.10.2016. Elg jakt

Temperaturen var litt bedre i dag + 4 grader selv om vinden ikke var på våres side. Kastevinder i alle retninger. Men blir vi jegere forvirret av vinden får vi håpe elgen har det samme problemet.

Vi fikk tatt tre drev denne dagen, men terrenget er tomt for elg. Hvor kan elgen ha gjort av seg.

SAMSUNG CAMERA PICTURES
Posten vi har på Templet.

Etter en lang dag med og ikke finne elg. Bestemte vi oss for og gjøre et forsøk i Vardåsen og rundt fengselsmurene til Kongsvinger fengsel. Det såkalte "Mulla-drevet" Dette navnet ble til etter Mulla Krekar besøkte Kongsvinger for et lengre opphold. Ingen av oss liker og jakte i dette område med turstier og stor trafikk av mennesker fra morgen til kveld. Men det lar seg gjennomføre og her er elgen vant til mennesker og løper ikke langt unna. Men med trange poster og elg som viser seg utenfor den sonen man kan rette et sikkert skudd ble det ingen elg i dag heller. Dette område har ikke Øiset jaktlag vært og jaktet på  3 år. Og her var elgen.

#elg #elgjakt #mulla #krekar #MullaKrekar #natur #Kongsvinger #ØisetJaktlag #Øiset #Vardåsen #jämthund #elghund

 

Facebooksiden "Villmarksbloggen" finner dere her

Youtube kanalen "Villmarksbloggen" finner dere her

Villmarksbloggen på twitter finner dere her

Norwegian Wilderness blog can be found here

 

Villmarks hilsen

Jämthundene: Odin og Cia

Øiset Jaktlag: Ole Aksel, Anders, Solvår, Øystein, John Olav, Knut og Jan Rune  
 

2 kommentarer

dvergpinschere i mitt hjerte

11.10.2016 kl.09:32

Ha fortsatt god jakt!!

villmarksbloggen

11.10.2016 kl.11:53

dvergpinschere i mitt hjerte: Tusen Takk :-)

Skriv en ny kommentar

villmarksbloggen

villmarksbloggen

54, Kongsvinger

Hei! Jeg heter Jan Rune og er 54 år. Jeg bor i Kongsvinger som ligger i Hedmark. Har en stor lidenskap for jakt, fiske, fellefangst og generelt alt innen friluftsliv. Enkelte av innleggene kan ha reklamebasert innhold. Dette skyldes at enkelte produsenter/leverandører sponser meg med produkter. Og hvis jeg kommer over noe jeg synes fungerer bra, skriver jeg om dette. Hvis det er noe dere lurer på kan dere sende meg en e-post Villmarksbloggen@hotmail.no Har enkelte gjesteinnlegg, her er det andre som forteller om sine opplevelser, dit jeg har sendt dem. I disse innleggene er det de personene som står for teksten og bilder om ikke annet er oppgitt. Husk Copyright Det er ikke lov å kopiere bilder eller teksten i mine innlegg. Villmarkshilsen Jan Rune

Kategorier

Arkiv

hits