Ørret fiske. Fjellsjøen på Finnskogen. 08.09.2015

En siste tur med fiskestangen innpå Finnskogen denne sesongen. Har ikke hatt tid til og fiske så masse som planlagt dette året. Idar og jeg dro derfor en tur til Fjellsjøen.

Tok ikke lang tid før den første ørreten var i båten. Her fikk Idar en ørret på 1 kg.

Idar er fornøyd her :-) En flott fisk som ble tatt på markdrag "Konvoj" 

Det var flott vær denne dagen. Bortsett fra en kald nordavind som trakk over sjøen.

Endelig fikk også jeg en ørret. Denne var ikke like stor som den Idar fikk. Denne veide 600 gr. Og kan love at jeg fikk høre dette med jevne mellomrom fra Idar.

Ørret 600 gr. Tatt på markdrag "Konvoj"

Så kunne jeg slå tilbake i mot Idar. Der fikk også jeg en ørret som veide 1 kg.

Ørret 1 kg. Ble tatt på en Panther Martin. Hadde tatt en liten pause fra og ro. Plutselig vaket det ved siden av båten og jeg kastet rett i vaket og vips satt denne ørreten på.

 

#ørret #Finnskogen #fjellsjøen #fiske #sjø #natur #villmarksopplevelse #Villmarksbloggen #Hokkåsen #Utmarkslag #Shimano #Panthermartin #konvoj

 

Villmarks hilsen

Idar og Jan Rune 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

villmarksbloggen

villmarksbloggen

53, Kongsvinger

Hei! Jeg heter Jan Rune og er 53 år. Jeg bor i Kongsvinger som ligger i Hedmark. Har en stor lidenskap for jakt, fiske, fellefangst og generelt alt innen friluftsliv. Enkelte av innleggene kan ha reklamebasert innhold. Dette skyldes at enkelte produsenter/leverandører sponser meg med produkter. Og hvis jeg kommer over noe jeg synes fungerer bra, skriver jeg om dette. Hvis det er noe dere lurer på kan dere sende meg en e-post Villmarksbloggen@hotmail.no Har enkelte gjesteinnlegg, her er det andre som forteller om sine opplevelser, dit jeg har sendt dem. I disse innleggene er det de personene som står for teksten og bilder om ikke annet er oppgitt. Husk Copyright Det er ikke lov å kopiere bilder eller teksten i mine innlegg. Villmarkshilsen Jan Rune

Kategorier

Arkiv

hits