På jakt etter skogens gull. "12.08.2015"

Tiden er nå inne for og jakte på skogens gull, eller kantareller. Mengden av kantareller ser ut til og bli meget bra denne sesongen.


Kantarellene begynner og komme frem. 


Men man bør passe fingrene. Det er huggorm over alt. Nesten hver gang jeg er ute i skogen treffer jeg på ett par huggormer. Og dette sier jeg ikke for og ha kantarellene for meg selv :-)


Må benytte seg av hva naturen har og by på.


Etter en liten stund hadde jeg fylt opp litt av det lagre vi trenger igjennom sesongen. John Olav fikk samme mengde med kantareller.

#kantareller #sopp #huggorm #natur #skog #spiskammers #mat

 

Facebooksiden "Villmarksbloggen" finner dere her.

Youtube kanalen "Villmarksbloggen" finner dere her

Villmarksbloggen på twitter finner dere her. 

 

Villmarks - hilsen

John Olav og Jan RuneÉn kommentar

tombola

16.08.2015 kl.09:15

Gratulerer - kantareller er fantastisk!

Skriv en ny kommentar

villmarksbloggen

villmarksbloggen

53, Kongsvinger

Hei! Jeg heter Jan Rune og er 53 år. Jeg bor i Kongsvinger som ligger i Hedmark. Har en stor lidenskap for jakt, fiske, fellefangst og generelt alt innen friluftsliv. Enkelte av innleggene kan ha reklamebasert innhold. Dette skyldes at enkelte produsenter/leverandører sponser meg med produkter. Og hvis jeg kommer over noe jeg synes fungerer bra, skriver jeg om dette. Hvis det er noe dere lurer på kan dere sende meg en e-post Villmarksbloggen@hotmail.no Har enkelte gjesteinnlegg, her er det andre som forteller om sine opplevelser, dit jeg har sendt dem. I disse innleggene er det de personene som står for teksten og bilder om ikke annet er oppgitt. Husk Copyright Det er ikke lov å kopiere bilder eller teksten i mine innlegg. Villmarkshilsen Jan Rune

Kategorier

Arkiv

hits