Ørret fiske i Fjellsjøen.

09.06.2015.

Nå er det en god stund siden vi har vært oppe i Fjellsjøen og testet fiskelykken. Etter en del henvendelser fra mine lesere om jeg har vært her og testet ut fiske syntes jeg det var på tide og komme med et innlegg herfra.

Det er en god stund siden jeg var her sist. Sjekket mine notater at sist gang jeg var her. Var den 09.05.2014. Det jeg kan fortelle om fra stedet er at en del ting er blitt forandret. Hokkåsen Utmarkslag har tatt over. Fiskekort koster kr 50,- pr døgn og kr 500,- for årskort. Det er fremdeles båter til utleie ved innløst fiskekort. Brygge, gapahuk og toalett er blitt fjernet, som på en måte er litt synd. Men gapahuken som står på andre siden er der fremdeles. Og det har blitt fortalt at Hokkåsen Utmarkslag skal fortsette med utsett av fisk og kultivering av Fjellsjøen. Ørret er det fremdeles i sjøen og den er bitevillig. Fiskekort løse på samme sted som tidligere.


Fjellsjøen. Været var skiftene i dag, alt fra solskinn og blå himmel til overskyet og kald vind utover kvelden.


Idar i full sving med og prøve ut forskjellig utsyr, men ørreten var vanskelig og få på kroken.Fikk omsider en ørret på 1 kg. Denne ble tatt på konvoj. Mistet flere ørret på sluket Lill-Auren "kobber og rød". Og dem kjentes ut å så ut til og være av samme størrelse som den jeg har fått. Rundt kiloen.

For dere som skal gjøre dere en tur hit ønsker jeg skitt fiske.

 

#fiske #ørret #Fjellsjøen #utmarkslag #Hokkåsen #natur #vann #sjø #fiskelykke #opplevelser #Finnskogen #Sufix #Shimano #Elbe #Normark

 

Facebooksiden "Villmarksbloggen" finner dere her.

Youtube kanalen "Villmarksbloggen" finner dere her

Villmarksbloggen på twitter finner dere her. 

 

Villmarks - hilsen

Jan Rune
  

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

villmarksbloggen

villmarksbloggen

52, Kongsvinger

Hei! Jeg heter Jan Rune og er 52 år. Jeg bor i Kongsvinger som ligger i Hedmark. Har en stor lidenskap for jakt, fiske, fellefangst og generelt alt innen friluftsliv. Enkelte av innleggene kan ha reklamebasert innhold. Dette skyldes at enkelte produsenter/leverandører sponser meg med produkter. Og hvis jeg kommer over noe jeg synes fungerer bra, skriver jeg om dette. Hvis det er noe dere lurer på kan dere sende meg en e-post Villmarksbloggen@hotmail.no Har enkelte gjesteinnlegg, her er det andre som forteller om sine opplevelser, dit jeg har sendt dem. I disse innleggene er det de personene som står for teksten og bilder om ikke annet er oppgitt. Husk Copyright Det er ikke lov å kopiere bilder eller teksten i mine innlegg. Villmarkshilsen Jan Rune

Kategorier

Arkiv

hits