Ørret-fiske i Snus-tjernet på Varaldskogen. "18.05.2014"

Kjell Roger og jeg gjorde oss en tur til Snus-tjernet for og prøve fiskelykken. Ser ut til at ørreten har kommet i hugget nå.


Snustjernet. Etter en lang periode med regn og kaldt vær ser det ut til at det har snudd mot det bedre. 20 grader og solskinn i dag.


Der fikk jeg første ørret i Snustjernet denne våren. Vekt 600 g.


Kjell Roger med en flott ørret.


Kjell Roger fikk 3 ørret og jeg fikk 1 med grei størrelse pluss den som er under. Alle ørretene vi fikk i Snus-tjernet i dag fikk vi på Panther Martin "gull" Den ville ikke ha noe annet. 


Det er ikke bare ørret over 500 g i Snus-tjernet. Fikk også en på 250 g.

 

#Ørret #Fiske #Varaldskogen #Finnskogen #Friluftsliv #Villmark #Villmarksbloggen #Snustjernet

 

Villmarks-hilsen

Kjell Roger og Jan Rune
Én kommentar

Arve Herman Tangen

19.05.2014 kl.20:44

Fint område og fine fisker dette.

Flotte bilder også.

mvh. Arve.

villmarksbloggen

19.05.2014 kl.22:45

Arve Herman Tangen: Hei Arve. Tusen takk.

Skriv en ny kommentar

villmarksbloggen

villmarksbloggen

51, Kongsvinger

Hei! Jeg heter Jan Rune og er 51 år. Jeg bor i Kongsvinger som ligger i Hedmark. Har en stor lidenskap for jakt, fiske, fellefangst og generelt alt innen friluftsliv. Jeg skriver om friluftsliv i medlemsbladet Bobra til Kobbl. Enkelte av innleggene kan ha reklamebasert innhold. Dette skyldes at enkelte produsenter/leverandører sponser meg med produkter. Og hvis jeg kommer over noe jeg synes fungerer bra, skriver jeg om dette. Hvis det er noe dere lurer på kan dere sende meg en e-post Villmarksbloggen@hotmail.no Har enkelte gjesteinnlegg, her er det andre som forteller om sine opplevelser, dit jeg har sendt dem. I disse innleggene er det de personene som står for teksten og bilder om ikke annet er oppgitt. Husk Copyright Det er ikke lov å kopiere bilder eller teksten i mine innlegg. Villmarkshilsen Jan Rune

Kategorier

Arkiv

hits