Ørret-fiske i Svart-tjernet og Abbortjernet på Varaldskogen. "14.05.2014"

Mostafa og jeg gjorde oss en kveldstur til Varaldskogen for og se om ørreten var blitt mere bitevillig. Og resultatet ble bra.


Svarttjernet. Eller skal man kalle det "de dødes tjern" denne dagen. Ingen fisk og som var oppe for og ta døgnfluer, ingen fisk som ville ta det vi tilbød av sluk, spinnere eller mark. Så da tok vi ferden imot Abbortjern i håp om og få fisk. 


Abbortjern. Her var det like stille på vannflaten. Ingen vak og se, selv om det lå noen døgnfluer på vannflaten. Masse ble prøvd ut av forskjellig utstyr uten at noen ørret ville bite på.


Omsider fant vi ut hva ørreten ville ha, en liten Panther Martin, farge gull. Her fikk jeg en ørret på 800 g.


Tok ikke lang tid før Mostafa også fikk en ørret på samme type Panther Martin.


Traff noen som kom fra Ski, en tidligere arbeidskollega som heter Ludvik. Vi ble sittende og snakke om fiske og friluftsliv mens Mostafa ror rundt i Abbortjern i håp om flere ørret. Men det ble bare en ørret på oss hver denne kvelden. Hadde en del hugg uten at dem ble sittende på kroken.

#Ørret #Finnskogen #Varaldskogen #Svarttjernet #Abbortjernet #Fiske #Natur #Villmark #Friluftsliv

 

Facebook siden Villmarksbloggen finner dere her.

Facebook page Norwegian wilderness blog can be found here.

https://www.facebook.com/pages/Villmarksbloggen/262662527120880 

 

 

 

Villmarks-hilsen

Mostafa og Jan Rune


 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

villmarksbloggen

villmarksbloggen

51, Kongsvinger

Hei! Jeg heter Jan Rune og er 51 år. Jeg bor i Kongsvinger som ligger i Hedmark. Har en stor lidenskap for jakt, fiske, fellefangst og generelt alt innen friluftsliv. Jeg skriver om friluftsliv i medlemsbladet Bobra til Kobbl. Enkelte av innleggene kan ha reklamebasert innhold. Dette skyldes at enkelte produsenter/leverandører sponser meg med produkter. Og hvis jeg kommer over noe jeg synes fungerer bra, skriver jeg om dette. Hvis det er noe dere lurer på kan dere sende meg en e-post Villmarksbloggen@hotmail.no Har enkelte gjesteinnlegg, her er det andre som forteller om sine opplevelser, dit jeg har sendt dem. I disse innleggene er det de personene som står for teksten og bilder om ikke annet er oppgitt. Husk Copyright Det er ikke lov å kopiere bilder eller teksten i mine innlegg. Villmarkshilsen Jan Rune

Kategorier

Arkiv

hits