Ørret fiske i Fjellsjøen på Finnskogen. "28.04.2014"

Etter at vi hadde vært på Varaldskogen og testet fiskelykken, varte det ikke lenge før neste fisketur ble tatt. Denne gangen sto Fjellsjøen for tur. I skogen rundt oss lå Snøen ennå i skyggesiden og spenningen øker med tanke på om ørreten er kommet i hugget. Nordavinden sveipet lett over Fjellsjøen, og man kunne kjenne at kulden ikke helt hadde sluppet taket. Det var ingen vak og se selv om det datt en flue i ny og ne på vannet. Like før solen gikk ned begynte ørreten og gjøre sitt fremtreden men helt bitevillig var den ikke.

Vi prøvde alt fra spinner, sluk, mark-drag og mark uten at ørreten ville bite på kroken. Men da vi satte på Cobra ble ørreten mere villig, den var og hugg på en del ganger men ville ikke sitte fast. Da vi avsluttet for kvelden tok Idar et siste kast fra brygga og der satt en fin ørret på kroken.


Idar med en flott ørret på 800 gr.

video:rret tatt i fjellsjen

Foto og video tatt av Lars Fredrik.

Vi hadde en kald og flott kveld ved Fjellsjøen, etter fisket var over grillet vi noen pølser og snakket om tidligere fiske sesonger.

 

#Fiske #Ørret #Fjellsjøen #Finnskogen #Natur #Friluftsliv

 

 

Villmarks-hilsen

Lars Fredrik, Idar og Jan Rune
   

2 kommentarer

LarsenFoto

07.05.2014 kl.09:18

Grattis med flott ørret til slutt! :) Har alltid vært litt interessert i Finnskogen som tur område. Er det noe du kan anbefale? Et krav er at det ikke bør være altfor mye folk der... ;)

villmarksbloggen

07.05.2014 kl.12:19

LarsenFoto: Finnskogen kan man reise til for og slippe mye folk. Reis til Kalsjøen, nøklevann eller kirkesjøen. Her kan man slappe av ta bilder av alle typer dyr. I område finnes det bjørn og ulv. Gi beskjed så skal jeg gi deg nærmere vei beskrivelse.

LarsenFoto

12.05.2014 kl.09:27

Takk for tips!! Område skal absolutt sjekkes ut!

Skriv en ny kommentar

villmarksbloggen

villmarksbloggen

51, Kongsvinger

Hei! Jeg heter Jan Rune og er 51 år. Jeg bor i Kongsvinger som ligger i Hedmark. Har en stor lidenskap for jakt, fiske, fellefangst og generelt alt innen friluftsliv. Jeg skriver om friluftsliv i medlemsbladet Bobra til Kobbl. Enkelte av innleggene kan ha reklamebasert innhold. Dette skyldes at enkelte produsenter/leverandører sponser meg med produkter. Og hvis jeg kommer over noe jeg synes fungerer bra, skriver jeg om dette. Hvis det er noe dere lurer på kan dere sende meg en e-post Villmarksbloggen@hotmail.no Har enkelte gjesteinnlegg, her er det andre som forteller om sine opplevelser, dit jeg har sendt dem. I disse innleggene er det de personene som står for teksten og bilder om ikke annet er oppgitt. Husk Copyright Det er ikke lov å kopiere bilder eller teksten i mine innlegg. Villmarkshilsen Jan Rune

Kategorier

Arkiv

hits