Godt nytt år 2014.

Ønsker alle lesere av Villmarksbloggen ett riktig godt nytt år.


Rett på nyåret vil jeg ta dere med på alt fra isfiske, fellefangst, revjakt og andre friluftsaktiviteter. Ser også ut til at jeg skal til Tunnhovsfjorden for og fiske røye. Her har jeg ikke vært på mange år.

 

 

Villmarks-hilsen

 

Jan Rune

5 kommentarer

tombola

04.01.2014 kl.18:36

Takk i lige måde! Har vært fint for en novise som meg å følge deg (dere) i noe som jeg føler er viktig å dokumentere/ta vare på. Det handler kanskje om noe så enkelt (og komplisert) som tradisjoner. Jeg ser frem til fortsettelsen i år 2014...!

Lars Håkon

07.01.2014 kl.21:56

Hei igjenn.

Takk for ei fin veke med elgjakt i haust og godt nytt år.

Har planer om ein tur østover i begynnelsen av Juni. Tar då med meg nokre kameratar (5-6) for å prøve fisket i Kongsvinger området.

Har du tips til overnatting (hytter) i området?( Har sikta oss inn på Aspertjernshytta) Er det nokon andre alternativ?

Tips om gode fiskevann og kvar ein får kjøpt fiskekort er og av interesse.

villmarksbloggen

08.01.2014 kl.11:50

Lars Håkon: Hei Lars Håkon. Skal du innpå skogen og fiske, vil jeg anbefale Aspertjernshytta. Da er dere midt i område for gode fiskevann. Her er det da kort vei til Snustjernet, Svarttjernet og Abbortjernet. Men dere bør også prøve Lystjernet som ligger helt på grensen mellom Sverige og Norge. Ønsker dere og fiske røye, er det ikke lange veien til Kirkesjøen, Kalsjøen og nøkkelvann som ligger i Grue Finnskog. Fiskekort kan man kjøpe via sms, Statoil (Arkoveien) på Kongsvinger eller da man kjører inn på Varaldskogen og Finnskogen. Skitt fiske Du kan ringe meg før dere reiser inn så kan jeg forklare litt nærmere.

villmarksbloggen

08.01.2014 kl.11:52

Lars Håkon: Når skal dere ta turen hit? Bør kanskje sjekke isforholdene først, si fra så skal jeg sjekke dette ut.

Lars Håkon

08.01.2014 kl.17:21

blir nok ikkje før ut i Juni. Isen er vel reist til den tid eller?

villmarksbloggen

08.01.2014 kl.20:30

Lars Håkon: Ja, da er det nok ingen is igjen får vi håpe :-) Beste tiden for fiske etter ørret da.

Skriv en ny kommentar

villmarksbloggen

villmarksbloggen

51, Kongsvinger

Hei! Jeg heter Jan Rune og er 51 år. Jeg bor i Kongsvinger som ligger i Hedmark. Har en stor lidenskap for jakt, fiske, fellefangst og generelt alt innen friluftsliv. Jeg skriver om friluftsliv i medlemsbladet Bobra til Kobbl. Enkelte av innleggene kan ha reklamebasert innhold. Dette skyldes at enkelte produsenter/leverandører sponser meg med produkter. Og hvis jeg kommer over noe jeg synes fungerer bra, skriver jeg om dette. Hvis det er noe dere lurer på kan dere sende meg en e-post Villmarksbloggen@hotmail.no Har enkelte gjesteinnlegg, her er det andre som forteller om sine opplevelser, dit jeg har sendt dem. I disse innleggene er det de personene som står for teksten og bilder om ikke annet er oppgitt. Husk Copyright Det er ikke lov å kopiere bilder eller teksten i mine innlegg. Villmarkshilsen Jan Rune

Kategorier

Arkiv

hits