Rådyr jakt med Basset Hounden (Malte) "02.12.2012."

Nå som elgjakten begynner og nærme seg slutten er det på tide og jakte litt rådyr med hund. Var nede i Trøgstad og fikk lånt meg en Basset Hound som skal være bra. Og resultatet lot ikke vente på seg :-)


Basset Hounden Malte er giret før jakten skal starte.


Etter en times jag kom det et smaldyr rett mot meg. Rådyret hadde så god tid snudde seg og lyttet, og Malte kom etter i et jevnt jag.


Malte er så fornøyd da han kommer frem til rådyret.


En hyggelig kar ved navn Even ordnet opp og fikk gjort opp dyret. Tusen takk Even :-) Føler meg nesten som en gjestejeger!

 

Må få rette en stor takk til Torgeir Flydal som er eier av hunden Malte for at vi lov og låne denne flotte hunden :-)

 

#Rådyr #Rådyrjakt #Jakt #Basset

 

Facebook siden Villmarksbloggen finner dere her.

Facebook page Norwegian wilderness blog can be found here.

https://www.facebook.com/pages/Villmarksbloggen/262662527120880

 

 

 

Villmarks-hilsen

 

Basset Hounden Malte. Even og Jan Rune

 

Én kommentar

Maikenminverden.blogg.no

21.12.2013 kl.22:35

Dette er da ikke en basset hound. Det er jo en basset artsien norman, en fransk utgave av basset. Har hatt en i tolv år :-)

villmarksbloggen

22.12.2013 kl.01:01

Maikenminverden.blogg.no: Stemmer :-) Du har helt rett.

Skriv en ny kommentar

villmarksbloggen

villmarksbloggen

51, Kongsvinger

Hei! Jeg heter Jan Rune og er 51 år. Jeg bor i Kongsvinger som ligger i Hedmark. Har en stor lidenskap for jakt, fiske, fellefangst og generelt alt innen friluftsliv. Jeg skriver om friluftsliv i medlemsbladet Bobra til Kobbl. Enkelte av innleggene kan ha reklamebasert innhold. Dette skyldes at enkelte produsenter/leverandører sponser meg med produkter. Og hvis jeg kommer over noe jeg synes fungerer bra, skriver jeg om dette. Hvis det er noe dere lurer på kan dere sende meg en e-post Villmarksbloggen@hotmail.no Har enkelte gjesteinnlegg, her er det andre som forteller om sine opplevelser, dit jeg har sendt dem. I disse innleggene er det de personene som står for teksten og bilder om ikke annet er oppgitt. Husk Copyright Det er ikke lov å kopiere bilder eller teksten i mine innlegg. Villmarkshilsen Jan Rune

Kategorier

Arkiv

hits