Ørret fiske i Glomma. "18.09.2013."

Innimellom jaktturer og forberedelser til fangst sesongen blir det en og annen fisketur. Denne ettermiddagen reiste Kjell Roger og jeg en tur ned til Glomma for å se om vi skulle klare og lure på en ørret eller to.


18.09.2013. Etter noen dager med regn så hadde vannstanden i Glomma steget noe. Og denne kvelden klarte ikke regnet og holde seg helt unna. Vi hadde et lett duskregn uten at dette satte noen stopper på fisket. 


18.09.2013. Kjell Roger vader ut for og komme til på de beste plassen der ørreten pleier og stå.


Kongsvinger Kraftverk.


Harr var bite villig, denne er tatt på Panther Martin.
 


Selv om det var regnvær så hadde vi en flott fisketur, og ørreten uteble denne gangen også. Tror ikke jeg kan huske at jeg ikke har fått ørret i Glomma, men denne sesongen ser det ut til at ørreten uteblir. Hva kan være årsaken til dette, er det blitt mindre med ørret eller kan det være noen andre faktorer som spiller inn. Det har også vært lite med vak av både ørret og harr igjennom sesongen.

#Fiske #Glomma #Ørret #Harr #Natur #Villmark

 

Villmarks-hilsen

Kjell Roger og Jan Rune 
 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

villmarksbloggen

villmarksbloggen

51, Kongsvinger

Hei! Jeg heter Jan Rune og er 51 år. Jeg bor i Kongsvinger som ligger i Hedmark. Har en stor lidenskap for jakt, fiske, fellefangst og generelt alt innen friluftsliv. Jeg skriver om friluftsliv i medlemsbladet Bobra til Kobbl. Enkelte av innleggene kan ha reklamebasert innhold. Dette skyldes at enkelte produsenter/leverandører sponser meg med produkter. Og hvis jeg kommer over noe jeg synes fungerer bra, skriver jeg om dette. Hvis det er noe dere lurer på kan dere sende meg en e-post Villmarksbloggen@hotmail.no Har enkelte gjesteinnlegg, her er det andre som forteller om sine opplevelser, dit jeg har sendt dem. I disse innleggene er det de personene som står for teksten og bilder om ikke annet er oppgitt. Husk Copyright Det er ikke lov å kopiere bilder eller teksten i mine innlegg. Villmarkshilsen Jan Rune

Kategorier

Arkiv

hits