Ørret - fiske i Bjørntjernet på Varaldskogen. "10.09.2013."

Trodde ikke jeg skulle gjøre meg noen flere fisketurer i høst, men etter en lang dag i skogen og ikke sett en eneste tiur. Måtte det bli en kveldstur inn til Bjørntjernet som ligger på Varaldskogen med fluestang og Black gnat i håp om at ørreten var villig. Og resultatet kan man ikke klage på.


Kjell Roger ordner fluestanga.


Jeg har ordnet min allerede.


10.09.2013. Bjørntjernet.


Bjørntjernet. En liten bris drar over tjernet. Ikke et vak og se så dette ser ikke lovende ut.


Kjell Roger starter opp med fiske.


Kjell Roger.


Kjell Roger.


Og der fikk Kjell Roger fluen "Black gnat" på vannet.


Og her ser dere resultatet. En Ørret på 719 gr. Vi hadde mange fisk på kroken denne kvelden. Men ikke enkelt og få den opp. Kjell Roger mistet 4 stk og jeg mistet 5 stk. Men nå er jeg ikke så dreven i denne type fiske ennå. Men man lærer.


Kjell Roger.

Vi hadde en flott kveld inne ved Bjørntjernet. Myggen har begynt og avta men det har ikke hjortelusa den var forferdelig plagsom. Ørreten var i hugget selv om man ikke så noe vak etter den, da flua landet på vannet var ørreten der og lugget og slo etter flua.

#Fiske #Fluefiske #Bjørntjernet #Varaldskogen #Finnskogen #Ørret #Natur #Friluftsliv  

 

Facebooksiden "Villmarksbloggen" finner dere her. http://www.facebook.com/pages/Villmarksbloggen/262662527120880

Youtube kanalen "Villmarksbloggen" finner dere her.  http://www.youtube.com/user/JRVillmark 

 

 

 Villmarks-hilsen

Kjell Roger og Jan Rune Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

villmarksbloggen

villmarksbloggen

51, Kongsvinger

Hei! Jeg heter Jan Rune og er 51 år. Jeg bor i Kongsvinger som ligger i Hedmark. Har en stor lidenskap for jakt, fiske, fellefangst og generelt alt innen friluftsliv. Jeg skriver om friluftsliv i medlemsbladet Bobra til Kobbl. Enkelte av innleggene kan ha reklamebasert innhold. Dette skyldes at enkelte produsenter/leverandører sponser meg med produkter. Og hvis jeg kommer over noe jeg synes fungerer bra, skriver jeg om dette. Hvis det er noe dere lurer på kan dere sende meg en e-post Villmarksbloggen@hotmail.no Har enkelte gjesteinnlegg, her er det andre som forteller om sine opplevelser, dit jeg har sendt dem. I disse innleggene er det de personene som står for teksten og bilder om ikke annet er oppgitt. Husk Copyright Det er ikke lov å kopiere bilder eller teksten i mine innlegg. Villmarkshilsen Jan Rune

Kategorier

Arkiv

hits