På jakt etter stor ørret i Glomma. "09.08.2013."

Kjell Roger kom innom og lurte på om jeg ville være med og prøve fiskelykken, og det er sjelden nei til et sånn spørsmål. I kveld gikk turen ned til Glomma "sentrum av Kongsvinger" for og forsøke og lure på en ørret.


Kjell Roger har funnet en grunne ute i elva.


Glomma.


Gamle brua.


Her står jeg under gamle brua som ligger i Kongsvinger sentrum.


Og det ble fisk, ikke det vi var på jakt etter. Abboren var i hugget. Kjell Roger fikk en gjedde på 2 kg og en stor abbor på 1 kg.  


Det er sjeden man har gatelys da man er ute og fisker. Men i sentrum av Kongsvinger kan man fiske hele natten og det er godt med lys.


Glomma. Her ser man ned til den nye brua.

Det var heller ikke i kveld noen vak av ørret og harr, det var lite med insekter og se. I morgen tidlig skal jeg ut for og jakte rå-bukk, så får man håpe en flott bukk vil vise seg. Ønsker alle rå-bukk jegere skitt jakt.

#Fiske #Glomma #Ørret

 

Villmarks-hilsen

Kjell Roger og Jan Rune


 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

villmarksbloggen

villmarksbloggen

51, Kongsvinger

Hei! Jeg heter Jan Rune og er 51 år. Jeg bor i Kongsvinger som ligger i Hedmark. Har en stor lidenskap for jakt, fiske, fellefangst og generelt alt innen friluftsliv. Jeg skriver om friluftsliv i medlemsbladet Bobra til Kobbl. Enkelte av innleggene kan ha reklamebasert innhold. Dette skyldes at enkelte produsenter/leverandører sponser meg med produkter. Og hvis jeg kommer over noe jeg synes fungerer bra, skriver jeg om dette. Hvis det er noe dere lurer på kan dere sende meg en e-post Villmarksbloggen@hotmail.no Har enkelte gjesteinnlegg, her er det andre som forteller om sine opplevelser, dit jeg har sendt dem. I disse innleggene er det de personene som står for teksten og bilder om ikke annet er oppgitt. Husk Copyright Det er ikke lov å kopiere bilder eller teksten i mine innlegg. Villmarkshilsen Jan Rune

Kategorier

Arkiv

hits