Fisketur i Glomma. "07.08.2013."

Da måtte jeg gjøre meg en tur til Glomma for og se om ørret og harr er i hugget. Glomma har for tiden veldig lav vannstand, så flue bør vel være tingen nå.


Her ser man hvor lav vannstanden det er, normal vannstand er der jeg har satt piler. Så nå stiger sikker strømprisen :-)


Bra stryk for fluefiske her.


Oppstrøms mot kraftverket. Her bruker man og ta masse fisk.


Nedstrøms mot Sør Odal.


Siste bilde som ble tatt denne kvelden.

Er ikke mange turer i Glomma jeg ikke har kjent fisk igjennom årenes løp men denne kvelden ville ikke fisken ha noe som helst. Jeg testet fluer av forskjellige typer, sluk og spinnere. Kanskje ikke helt riktig jeg fikk en fisk på flue, men dette var en laue og det telles ikke. Mygg og knott var ikke og merke så jeg hadde en flott kveld ved Glommas bredd.

 

Villmarks-hilsen

Jan Rune 
Stikkord:

Én kommentar

simen

07.08.2013 kl.23:00

kan rapportere om veldig dårlig fiske fra svartfossen og ned til strømsfossen (kirka) værdt ute vær dag med simpelt resultat , har vel med varmen i vannet og lite vann ?

Skriv en ny kommentar

villmarksbloggen

villmarksbloggen

51, Kongsvinger

Hei! Jeg heter Jan Rune og er 51 år. Jeg bor i Kongsvinger som ligger i Hedmark. Har en stor lidenskap for jakt, fiske, fellefangst og generelt alt innen friluftsliv. Jeg skriver om friluftsliv i medlemsbladet Bobra til Kobbl. Enkelte av innleggene kan ha reklamebasert innhold. Dette skyldes at enkelte produsenter/leverandører sponser meg med produkter. Og hvis jeg kommer over noe jeg synes fungerer bra, skriver jeg om dette. Hvis det er noe dere lurer på kan dere sende meg en e-post Villmarksbloggen@hotmail.no Har enkelte gjesteinnlegg, her er det andre som forteller om sine opplevelser, dit jeg har sendt dem. I disse innleggene er det de personene som står for teksten og bilder om ikke annet er oppgitt. Husk Copyright Det er ikke lov å kopiere bilder eller teksten i mine innlegg. Villmarkshilsen Jan Rune

Kategorier

Arkiv

hits