Ørret-fiske i Svarttjernet på Varaldskogen. "22.05.2013"

I et forferdelig regnvær tok jeg turen til Varaldskogen for og fiske ørret. En ihuga fisker lar seg ikke stoppe av dårlig vær.Og resultatet kan man ikke klage på.


22.05.2013. Svarttjernet.


22.05.2013. Mørke tunge skyer henger over Svarttjernet. Sånn innemellom var det opphold at man kunne få fisket litt.


22.05.2013. Min første abbor på stang i år. Og jammen var den stor. Tatt på Panther Martin 9 g.


22.05.2013. Hadde mange hugg og lugg av ørret som ikke ville sitte på kroken denne kvelden. Omsider festet denne seg på kroken.

Etter en stund i Svarttjernet satte jeg kursen imot Kongotunen og Abbortjernet. Inne på Varaldskogen denne kvelden var det ikke et menneske og se, heller ikke en bil som gjorde seg en tur igjennom på skogbilveiene. Selv om været var dårlig hadde jeg en flott tur. Myggen viser seg mere og mere og begynner og bli plagsom.

Turen til Kongotunen kommer i neste innlegg. Følg med!

 

Fiskeutstyret har vi kjøpt hos.


http://www.vapensport.no/index.do


Villmarks-hilsen

Jan Rune

2 kommentarer

Arnfinn Herlufsen

26.05.2013 kl.21:39

fin fisk

tombola

26.05.2013 kl.22:02

Hm, Svarttjernet . . . Manglet bare nøkken! Men god fangst ble det jo!

Skriv en ny kommentar

villmarksbloggen

villmarksbloggen

50, Kongsvinger

Hei! Jeg heter Jan Rune og er 50 år. Jeg bor i Kongsvinger som ligger i Hedmark. Har en stor lidenskap for jakt, fiske, fellefangst og generelt alt innen friluftsliv. Jeg skriver om friluftsliv i medlemsbladet til Kongsvinger JFF og medlemsbladet Bobra til Kobbl. Enkelte av innleggene kan ha reklamebasert innhold. Dette skyldes at enkelte produsenter/leverandører sponser meg med produkter. Og hvis jeg kommer over noe jeg synes fungerer bra, skriver jeg om dette. Hvis det er noe dere lurer på kan dere sende meg en e-post Villmarksbloggen@hotmail.no Har enkelte gjesteinnlegg, her er det andre som forteller om sine opplevelser, dit jeg har sendt dem. I disse innleggene er det de personene som står for teksten og bilder om ikke annet er oppgitt. Husk Copyright Det er ikke lov å kopiere bilder eller teksten i mine innlegg. Villmarkshilsen Jan Rune

Kategorier

Arkiv

hits