Ørret - fiske Snustjernet, Varaldskogen. "18.05.2013."

Da var tiden inne for og gjøre seg en tur til Snustjernet som ligger på Varaldskogen for og fiske ørret. Ble litt forundret over at det ikke var noen her og fisket.


18.05.2013. Her ser man det lille tjernet i bakgrunnen.


18.05.2013. En flott dag ved Snustjernet. 23 grader var det i dag og nesten vindstille.


18.05.2013. Torden var det også denne dagen, ett par smeller da. Men lengere inn på Finnskogen hadde uværet herjet lengere.


18.05.2013. Dagens første fangst (18.30). Ørret vekt 400 g. Denne Panther martin spinneren tok jeg all fisk på i dag. 


18.05.2013. Dagens andre (18.36) ørret, vekt 550 g.


18.05.2013. Dagens siste (18.39) ørret, vekt 800 g. Som dere ser ble alle tatt på kort tid, så det ble en kort tur i dag.

 

Det var virkelig fart i fisken i dag, mistet 5 stk og fikk opp disse flotte ørretene. Men for dem som skal inn på Varaldskogen veiene var helt forferdlige, har kan man fort få store kostnader.Store hull, steiner og dype hjulspor etter tømmerdriften. Var masse med folk ved Svarttjenet og Abbortjernet.

Etter jeg har fylt kvoten for fisk denne dagen på Varaldskogen, satte jeg kursen for Kalsjøen og overnatting med fiske igjennom natten som kommer i neste innlegg. Og ørret var det her også :-) 

 

Fiskeutstyret har jeg kjøpt hos.

 


http://www.vapensport.no/index.do

Facebooksiden "Villmarksbloggen" finner dere her. http://www.facebook.com/pages/Villmarksbloggen/262662527120880

Youtube kanalen "Villmarksbloggen" finner dere her.  http://www.youtube.com/user/JRVillmark

Følg også siden til Villmarksbloggen her.  http://norwegianwildernessblog.wordpress.com/


Villmarks -hilsen

Jan Rune


 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

villmarksbloggen

villmarksbloggen

50, Kongsvinger

Hei! Jeg heter Jan Rune og er 50 år. Jeg bor i Kongsvinger som ligger i Hedmark. Har en stor lidenskap for jakt, fiske, fellefangst og generelt alt innen friluftsliv. Jeg skriver om friluftsliv i medlemsbladet til Kongsvinger JFF og medlemsbladet Bobra til Kobbl. Enkelte av innleggene kan ha reklamebasert innhold. Dette skyldes at enkelte produsenter/leverandører sponser meg med produkter. Og hvis jeg kommer over noe jeg synes fungerer bra, skriver jeg om dette. Hvis det er noe dere lurer på kan dere sende meg en e-post Villmarksbloggen@hotmail.no Har enkelte gjesteinnlegg, her er det andre som forteller om sine opplevelser, dit jeg har sendt dem. I disse innleggene er det de personene som står for teksten og bilder om ikke annet er oppgitt. Husk Copyright Det er ikke lov å kopiere bilder eller teksten i mine innlegg. Villmarkshilsen Jan Rune

Kategorier

Arkiv

hits