Ørret-fiske i Damtjernet. "14.05.2013"

Kjell- Roger og jeg bestemte oss i dag for å gjøre oss en fisketur rundt om i forskjellige tjern. Vi har ett par hemlige vann som ikke ligger langt fra Kongsvinger som skulle utforskes om ørreten har kommet i hugget. Sånn er det vel med de fleste sportfisker at man deler ikke alt av vann og tjern man kommer over hvis dem er helt topp.


14.05.2013. Kjell - Roger har stor tro på at ørreten skulle bite på kroken i dag.


14.05.2013. Hemligvann nr. 1. Vannstanden var litt høy ennå.


14.05.2013. Hemligvann nr. 1 Ingen ørret og få her i dag.


14.05.2013. Hemligvann nr. 2. Masse vann her også. Her ser vi Kjell - Roger i full sving med og fiske.


14.05.2013. Hemligvann nr. 2. Her er det flott. Selv om det var en kald vind. Det var ikke noen ørret som ville på kroken her heller.


14.05.2013. På hjemturen reiste vi opp til Damtjernet for og teste ut her også.


14.05.2013.Kjell - Roger på sin faste plass.


14.05.2013. Damtjernet.


14.05.2013. Ryddig og pent var det også rundt gapahuken :-) 


14.05.2013. Siste kastet til Kjell - Roger denne dagen. Ørreten uteble med unntak av et hugg i Damtjernet. Men denne ville ikke bli sittende på kroken.

 

Selv om det var kaldt i dag så hadde vi en flott tur. Vel, ørreten uteble, men vi vet den er i vannet. De to hemlige tjern er det ikke satt ut noen ørret, her er det en vill stamme og det er mengder av dem. Dette er et sted jeg vil omtale om mere på villmarksbloggen igjennom våren og sommeren. Snitt størrelsen bruker og ligger på 400 - 800 g.  

 

Fiskeutstyret har vi kjøpt hos.


http://www.vapensport.no/index.do

Facebooksiden "Villmarksbloggen" finner dere her. http://www.facebook.com/pages/Villmarksbloggen/262662527120880

Youtube kanalen "Villmarksbloggen" finner dere her.  http://www.youtube.com/user/JRVillmark

Følg også siden til Villmarksbloggen her.  http://norwegianwildernessblog.wordpress.com/


Villmarks-hilsen

Kjell - Roger og Jan Rune


 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

villmarksbloggen

villmarksbloggen

50, Kongsvinger

Hei! Jeg heter Jan Rune og er 50 år. Jeg bor i Kongsvinger som ligger i Hedmark. Har en stor lidenskap for jakt, fiske, fellefangst og generelt alt innen friluftsliv. Jeg skriver om friluftsliv i medlemsbladet til Kongsvinger JFF og medlemsbladet Bobra til Kobbl. Enkelte av innleggene kan ha reklamebasert innhold. Dette skyldes at enkelte produsenter/leverandører sponser meg med produkter. Og hvis jeg kommer over noe jeg synes fungerer bra, skriver jeg om dette. Hvis det er noe dere lurer på kan dere sende meg en e-post Villmarksbloggen@hotmail.no Har enkelte gjesteinnlegg, her er det andre som forteller om sine opplevelser, dit jeg har sendt dem. I disse innleggene er det de personene som står for teksten og bilder om ikke annet er oppgitt. Husk Copyright Det er ikke lov å kopiere bilder eller teksten i mine innlegg. Villmarkshilsen Jan Rune

Kategorier

Arkiv

hits