Vinner av konkurransen "Hvem skyter flest rev"

Kongsvinger Sport & Fritid og Villmarksbloggen har holdt konkurransen hvem skyter flest rev i perioden 13.03.2012 - 15.03.2013. Fristen for innlevering av rev gikk ut i går og vinneren er kåret.


Stefan Hammer fra Kongsvinger er vinneren av konkurransen.


Stefan Hammer med premien som er gitt av Kongsvinger Sport & Fritid som er en jaktradio V-com mod. Hunt V40 i en koffert fra Icom.


Jaktradio V-com mod. V40 i en koffert fra Icom.


http://www.vapensport.no/index.do

 

Kongsvinger Sport & Fritid og Villmarksbloggen gratulerer Stefan Hammer med seieren.

 

Villmarks hilsen

Jan Rune5 kommentarer

Eva-Lena N. Buhaug

16.03.2013 kl.19:19

Konkurranse i hvor mange liv man kan ta..? Hvor ble det av respekten for liv..? :-(

villmarksbloggen

16.03.2013 kl.21:15

Eva: Hei Eva, jeg forstår den. Men skal prøve og forklare selv om jeg vet det kan bli vanskelig og forklare. På grunn av den økende bestanden av rev, er det viktig og beskatte stammen. For og slippe at rev-stammen skal bli for stor som igjen vil gå utover rådyrstammen og skog-fugl. For og ikke glemme sykdom som kan ramme rev-stammen om det blir for mange av dem. Kan da vise til skabben som nesten utryddet reven her i Norge. Men forstår reaksjonen og det var i hodet mitt før innlegget ble publisert. Og helt riktig og stille spørsmålet om respekt til liv, den skal man ha. Så mitt forsvar her er at man må beskatte en rase for og kunne ha en bærekraftig stamme.

Eva-Lena N. Buhaug

17.03.2013 kl.08:07

Kan beskattes med respekt..

DYREVENN

28.03.2013 kl.19:22

Enig med Eva-Lena!

villmarksbloggen

28.03.2013 kl.21:45

DYREVENN: Ja her fikk Eva-Lena støtte av min datter :-)

Skriv en ny kommentar

villmarksbloggen

villmarksbloggen

50, Kongsvinger

Hei! Jeg heter Jan Rune og er 50 år. Jeg bor i Kongsvinger som ligger i Hedmark. Har en stor lidenskap for jakt, fiske, fellefangst og generelt alt innen friluftsliv. Jeg skriver om friluftsliv i medlemsbladet til Kongsvinger JFF og medlemsbladet Bobra til Kobbl. Enkelte av innleggene kan ha reklamebasert innhold. Dette skyldes at enkelte produsenter/leverandører sponser meg med produkter. Og hvis jeg kommer over noe jeg synes fungerer bra, skriver jeg om dette. Hvis det er noe dere lurer på kan dere sende meg en e-post Villmarksbloggen@hotmail.no Har enkelte gjesteinnlegg, her er det andre som forteller om sine opplevelser, dit jeg har sendt dem. I disse innleggene er det de personene som står for teksten og bilder om ikke annet er oppgitt. Husk Copyright Det er ikke lov å kopiere bilder eller teksten i mine innlegg. Villmarkshilsen Jan Rune

Kategorier

Arkiv

hits