Øiset Jaktlag Dag 11 "02.11.2012."

Øiset Jaktlag var kun et to manns lag i dag. Denne dagen skulle gå til smyg-jakt på elg. En spennende og krevende jaktform. Når man holder på med smyg-jakt må man hele tiden passe på vindretningen og bevege seg meget stille. Temperaturen i dag var +4 grader og regn, vindretningen var fra sør.


De første elgene Knut og jeg klarte å snike oss innpå var ei elgku med to store kalver. Vi kom ganske nær dem ca. 50 meter. Vi sto der og betraktet de flott dyrene en god stund og tror jammen elgene sto og betraktet de flotte jegerne J før dem fant ut det var best og stikke av. Etter en stund kom vi på en ny elgku med en kalv og en okse.


Lurer på om dette var de dyrene vi så i dag. Disse fikk jeg tatt bilde av i august.

Selv om ikke værgudene var med oss i dag, hadde vi en flott dag ute i naturen selv om vi ikke fikk skutt noen elg. Men vi fikk se masse flott dyr.

 

Øiset Jaktlag besto av følgene jegere i dag.

Knut og Jan Rune

 


http://pinewood.no/

 


http://www.vapensport.no/index.do

 

Villmarks hilsen

Øiset Jaktlag, Knut og Jan Rune

 

 

  

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

villmarksbloggen

villmarksbloggen

50, Kongsvinger

Hei! Jeg heter Jan Rune og er 50 år. Jeg bor i Kongsvinger som ligger i Hedmark. Har en stor lidenskap for jakt, fiske, fellefangst og generelt alt innen friluftsliv. Jeg skriver om friluftsliv i medlemsbladet til Kongsvinger JFF og medlemsbladet Bobra til Kobbl. Enkelte av innleggene kan ha reklamebasert innhold. Dette skyldes at enkelte produsenter/leverandører sponser meg med produkter. Og hvis jeg kommer over noe jeg synes fungerer bra, skriver jeg om dette. Hvis det er noe dere lurer på kan dere sende meg en e-post Villmarksbloggen@hotmail.no Har enkelte gjesteinnlegg, her er det andre som forteller om sine opplevelser, dit jeg har sendt dem. I disse innleggene er det de personene som står for teksten og bilder om ikke annet er oppgitt. Husk Copyright Det er ikke lov å kopiere bilder eller teksten i mine innlegg. Villmarkshilsen Jan Rune

Kategorier

Arkiv

hits