Forberedelser til elgjakten Øiset Jaktlag. 02.09.2012.

 

Har i dag oppdatert informasjonen og lagt ut masse bilder på innlegget Spetals Gruver fra midten av 1600 tallet. Som ligger under kategorien Severdigheter. Sjekk dette ut.

I dag hadde Øiset Jaktlag dugnad. Alle elgposter skulle sjekkes og ryddes.


Posten vi har ved oljetønna, her måtte vi flytte tårnet 20 meter frem. Knut tar styringen og forteller hvor tårnet skal stå.


Da har vi flyttet tårnet frem. John-Olav sjekker utsikten og den er perfekt.


Sjekk av tårnet som vi har på templet og det var perfekt. Ser ut som jaktleder Ole Aksel prøver seg med snik-reklame på Villmarksbloggen :)


Utsikt fra jakttårnet på Tempet.


Utsikt fra jakttårnet på Templet.

Anders og John-Olav ser meget betenkte ut. Lurer på hva dem funderer på her.


Sjekk av jakttårnet i Kaldbakken. Her sjekkes det ut av Knut.


Litt utydelig bilde, men en firfisle hadde tatt tårnet i Kaldbakken som sitt hjem.


Her er vi på vei inn mot Tore posten. Og her slipper vi og gå. 

En flott dag i skogen, og nå er nesten alle poster klare til den 5 oktober. Men et par nye tårn skal opp i løpet av denne uken. Vi skal ha et ved Klingemyra og Tørbakk. Jobben med og lage tårn tar John-Olav seg av. Det var en masse spor etter elg på terrenget både store og små dyr, man får håpe dyrene holder seg her. 

 

Villmarkshilsen

Øiset Jaktlag

Ole Aksel, Anders, John-Olav, Knut og Jan Rune  

Én kommentar

Elin Ravnås

05.09.2012 kl.22:16

Dere får ha lykke til! Og kos dere masse med bålkaffe og gode historier!

Skriv en ny kommentar

villmarksbloggen

villmarksbloggen

50, Kongsvinger

Hei! Jeg heter Jan Rune og er 49 år. Jeg bor i Kongsvinger som ligger i Hedmark. Har en stor lidenskap for jakt, fiske, fellefangst og generelt alt innen friluftsliv. Jeg skriver om friluftsliv i medlemsbladet til Kongsvinger JFF og medlemsbladet Bobra til Kobbl. Enkelte av innleggene kan ha reklamebasert innhold. Dette skyldes at enkelte produsenter/leverandører sponser meg med produkter. Og hvis jeg kommer over noe jeg synes fungerer bra, skriver jeg om dette. Hvis det er noe dere lurer på kan dere sende meg en e-post Villmarksbloggen@hotmail.no Har enkelte gjesteinnlegg, her er det andre som forteller om sine opplevelser, dit jeg har sendt dem. I disse innleggene er det de personene som står for teksten og bilder om ikke annet er oppgitt. Husk Copyright Det er ikke lov å kopiere bilder eller teksten i mine innlegg. Villmarkshilsen Jan Rune

Kategorier

Arkiv

hits