Bogerfløyta.

Ikke langt fra sentrum av Kongsvinger kan man boltre seg i villmark. Bogerfløyta er etter mitt syn et flott sted hvor man kan slappe av med fiskestanga eller bare være i ett med naturen. Her er det nesten ingen støy av biler, kun hvis en skogeier eller jeg er på farten da. Dette ligger ca. 15 min tur fra Vangen, så veien er kort hit inn.


Bogerfløyta. Her kan man fiske abbor og gjedde. Bogersjøen ligger lengere inn.


Vannliljer i full blomst.


Det er satt opp krakker og bord. Så ved en flott dag kan man være her og grille og slappe helt av. Men husk ta med søppel ikke la dette ligge igjen.


Bogerfløyta.


Det er en del huggorm langs veiene. Men disse er ikke farlig om dem får være i fred. Husk huggormen er fredet og må ikke drepes.


Kan love den var rask, den likte ikke min tilstedeværelse.

Så ta turen opp til Bogerfløyta. Her kan oppleve alt fra tiur, orrfugl, elg og rådyr.

God tur!

 

Villmarkshilsen

Jan Rune

Én kommentar

Roy Bratbakken

25.04.2014 kl.18:42

Gleder meg til fisketur til Bogerfløyta og Bogersjøen!

Kjempefin blogg!!!

Mvh

Roy

villmarksbloggen

25.04.2014 kl.23:08

Roy Bratbakken: Skitt fiske :-) Tusen takk det var hyggelig og høre :-)

Skriv en ny kommentar

villmarksbloggen

villmarksbloggen

51, Kongsvinger

Hei! Jeg heter Jan Rune og er 51 år. Jeg bor i Kongsvinger som ligger i Hedmark. Har en stor lidenskap for jakt, fiske, fellefangst og generelt alt innen friluftsliv. Jeg skriver om friluftsliv i medlemsbladet Bobra til Kobbl. Enkelte av innleggene kan ha reklamebasert innhold. Dette skyldes at enkelte produsenter/leverandører sponser meg med produkter. Og hvis jeg kommer over noe jeg synes fungerer bra, skriver jeg om dette. Hvis det er noe dere lurer på kan dere sende meg en e-post Villmarksbloggen@hotmail.no Har enkelte gjesteinnlegg, her er det andre som forteller om sine opplevelser, dit jeg har sendt dem. I disse innleggene er det de personene som står for teksten og bilder om ikke annet er oppgitt. Husk Copyright Det er ikke lov å kopiere bilder eller teksten i mine innlegg. Villmarkshilsen Jan Rune

Kategorier

Arkiv

hits