Ørret fiske i Snustjern og Abbortjern på Varaldskogen. 11.07.2012.

Hatt noen turer på Finnskogen uten at ørreten har vært bitevillig. Så det har vær lite med innlegg. Men denne kvelden dro Christian, Kjell Roger og jeg inn til Snustjern og Abbortjern for se om ørreten var i hugget. Det har regnet en masse i det siste. Myra rundt Snustjern var utrolig bløt og skummel og gå på. Vannstanden var vel ca 1 meter høyere enn vanlig. Myggen holdt seg unna, men knotten var helt forferdlig. Men knott stanser ikke de mest ihuga ørret fiskerene.


Christian fikk ørret på første kastet han hadde i Snustjern.


Kjell Roger bruker som vanlig Rapala og ørreten ville ha dette også. I bakgrunnen ser man ikke en knott, men en linselus :)


Christian med ørret nr 2


Christian med ørret nr 3


Ørreten som Cristian fikk ble tatt på Aura Flake. Så de testrapportene som er gitt for dette sluket stemmer godt. Kan opplyse at Sølvkroken har gått tom på lageret av denne type sluk. Men Svartebørs markede har denne inne Har et stort lager med 7 og 12 g. Bare ta kontakt :)


Abbortjern var det helt dødt denne kvelden. Ingen vak å se og heller ikke noen fisk som vill ha det vi tilbø.

 

Ser også at KJFF har igjen noen jaktkort på småvilt og rådyr. Sjekk ut deres hjemmeside.

http://www.njff.no/portal/page/portal/hedmark/lokallag/kongsvinger/artikkel?displaypage=TRUE&element_id=22459524

 

Villmarkshilsen

Christian, Kjell Roger og Jan Rune

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

villmarksbloggen

villmarksbloggen

50, Kongsvinger

Hei! Jeg heter Jan Rune og er 49 år. Jeg bor i Kongsvinger som ligger i Hedmark. Har en stor lidenskap for jakt, fiske, fellefangst og generelt alt innen friluftsliv. Jeg skriver om friluftsliv i medlemsbladet til Kongsvinger JFF og medlemsbladet Bobra til Kobbl. Enkelte av innleggene kan ha reklamebasert innhold. Dette skyldes at enkelte produsenter/leverandører sponser meg med produkter. Og hvis jeg kommer over noe jeg synes fungerer bra, skriver jeg om dette. Hvis det er noe dere lurer på kan dere sende meg en e-post Villmarksbloggen@hotmail.no Har enkelte gjesteinnlegg, her er det andre som forteller om sine opplevelser, dit jeg har sendt dem. I disse innleggene er det de personene som står for teksten og bilder om ikke annet er oppgitt. Husk Copyright Det er ikke lov å kopiere bilder eller teksten i mine innlegg. Villmarkshilsen Jan Rune

Kategorier

Arkiv

hits