Ørret og gjedde fiske i Glomma. 04.06.2012.

Kjell Roger og jeg har et lite avbrekk fra ørret fiske på Finnskogen. Nå som Glomma har begynt å gå ned er tiden inne for å teste fiskebettet her. Vannstanden er kansje litt høy ennå, men fra tidligere vet vi at både stor ørret og gjedde kan hugge på kroken.


Gullivika, nedenfor Kongsvinger Kraftverk.


Fra veslefossen sett ned imot Galterud.


Litt av utstyrsvalget denne kvelden. Dette er like effektivt på både ørret og gjedde.


Kjell Roger prøver det meste han har av sluk, men fisken holder seg unna.


Det var noen ungdommer i båt som la seg rett nedenfor kraftverket og fisket. Dem fikk masse gjedde, og noen av dem var det størrelse på. Synes det å ligge rett nedenfor lukene ser litt farlig ut, tenk om en luke skulle åpne seg. Da er det stor fare for at båten kan velte. Og ille var det at ingen i båten hadde reddningsvest.


Kjell Roger i solnedgang. Storfossen / Sandbakken.


Omsider dukket månen opp over trekronene. På tide og avslutte fiske for i dag. Vi fikk ikke noen fisk, men gjedda var etter sluk og spinnere hele tiden.

 

 

Villmarkshilsen

Kjell Roger og Jan Rune  

 


 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

villmarksbloggen

villmarksbloggen

49, Kongsvinger

Hei! Jeg heter Jan Rune og er 49 år. Jeg bor i Kongsvinger som ligger i Hedmark. Har en stor lidenskap for jakt, fiske, fellefangst og generelt alt innen friluftsliv. Jeg skriver om friluftsliv i medlemsbladet til Kongsvinger JFF og medlemsbladet Bobra til Kobbl. Enkelte av innleggene kan ha reklamebasert innhold. Dette skyldes at enkelte produsenter/leverandører sponser meg med produkter. Og hvis jeg kommer over noe jeg synes fungerer bra, skriver jeg om dette. Hvis det er noe dere lurer på kan dere sende meg en e-post Villmarksbloggen@hotmail.no Har enkelte gjesteinnlegg, her er det andre som forteller om sine opplevelser, dit jeg har sendt dem. I disse innleggene er det de personene som står for teksten og bilder om ikke annet er oppgitt. Husk Copyright Det er ikke lov å kopiere bilder eller teksten i mine innlegg. Villmarkshilsen Jan Rune

Kategorier

Arkiv

hits