Ørret fiske Snustjern Varaldskogen / Finnskogen 20.05.2012.

Snustjern: (33 V 0361183 UTM: 6674131) Et lite men flott tjern som jeg kommer til å besøke flere ganger.

Dybde: 20 m. Hoh: 350 m. Areal: 15 dekar. Fiskesorter: Abbor og ørret. Er en del bløt myr i nordenden av tjernet. Det er dypest i sørenden. Sør for Snustjern ligger Sarabodako (33 V 0361266 UTM: 6673255), her er bestanden av abbor og ørret liten. Men er alikevel verdt et forsøk. Her kan man få seg en overraskelse, enkelte vak viser at ørreten er av stor størrelse.

I dag hadde jeg glemt kamera, så bilder kommer etter hvert.


Snustjernet. Bilde er tatt med mobilen til Mostafa.


Ørret ble det i Snustjernet. Ikke av den største men flott fisk alikevel. Vekt 300 gr. Lengde 33 cm.


Hadde mange hugg denne kvelden, men fikk ikke ørreten til å sitte. Et flott tjern med livlig aktivitet i fisken hele tiden selv om det ble lite med fisk. Utover kvelden ble det en trollsk stemmning ved tjernet, lommen klaget og tåken kom krypende sakte over fra myra, plutselig ble alt helt stille. Så ut til at ørreten gikk til ro. På hjemveien avsluttet vi fiske ved Svarttjern med noen kast uten hell.

 

Villmarkshilsen

Mostafa og Jan Rune

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

villmarksbloggen

villmarksbloggen

49, Kongsvinger

Mitt Navn er Jan Rune, jeg er 49 år gammel og bor i Kongsvinger i Hedmark. Jeg driver aktivt med jakt, fiske og fellefangst noe som jeg blogger om her. Har du noen spørsmål ang dette er det bare å sende en mail til JRH_Trapper@hotmail.com Eller kommentere mine innlegg. Det er ikke lov å kopiere mine bilder eller kopiere innleggene mine. Copyright.

Kategorier

Arkiv

hits