Ørret fiske Svarttjernet. Varaldskogen / Finnskogen. 18.05.2012.

Ble en ny tur til Svarttjernet. Iver og Idar hadde lyst på og teste ut Svarttjernet for første gang. Og det ble en vellykket fiske kveld.


Svarttjernet. Temperaturen i dag var 10 grader, blå himmel og sol.


Ved annkomst til Svarttjernet vaket fisken over hele tjernet. Iver fikk med seg utstyret sitt og løp ned og kastet ut sluket Han fikk fisk med en gang (kl: 17.50). Så dette virket lovende.


Iver med sin andre ørret (kl: 18.40) Vekt 990 gr.


Iver med sin tredje ørret.(kl 19.00) vekt 500 gr denne satt Iver tilbake i tjernet.


Fikk fisk jeg også se min lille hemlighet rett ovenfor sluklåset, her har jeg en lite ulltrå som er rød. ligner fjærmygg som er effektiv. Ørreten veide 540 gr. lengde 38 cm.


Mere liv på vannet denne kvelden ørreten var opp hele tiden. Vi satte tilbake mange fisk denne kvelden samt at jeg mistet en virkelig stor ørret.

Og vi må ikke glemme å takke for kaffen og den gjestfriheten vi møtte på Finntorpet Østerby. Hyggelige mennesker. Sjekk ut bloggen Fiskeminner fra Finnskogen. http://fiskeminner.blogspot.com/

I morgen står Lystjern for tur.

Villmarkshilsen

Iver, Idar og Jan Rune

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

villmarksbloggen

villmarksbloggen

49, Kongsvinger

Mitt Navn er Jan Rune, jeg er 49 år gammel og bor i Kongsvinger i Hedmark. Jeg driver aktivt med jakt, fiske og fellefangst noe som jeg blogger om her. Har du noen spørsmål ang dette er det bare å sende en mail til JRH_Trapper@hotmail.com Eller kommentere mine innlegg. Det er ikke lov å kopiere mine bilder eller kopiere innleggene mine. Copyright.

Kategorier

Arkiv

hits