På jakt etter stor - ørret i Glomma.

03.04.2012. Ørret fiske Glomma. Sted: Gulli "Kongsvinger Kraftverk"

Det tok ikke lang tid før jeg måtte ut å prøve fiskeutstyret i Glomma. All is er borte og stor ørreten står bare å venter på og bli fanget. I løpet av påsken skal båten settes ut og muligheten for stor fisk er tilstede. Glomma er av de beste elvene å fiske i, her kan man få ørret på 10 kg+, største ørreten jeg har fått på dette stedet jeg skal vise dere  i dag er på 5,2 kg. Utenom dette har jeg tatt mange fra 1 - 3 kg.


Litt av utvalget av sluk jeg bruker.


Nedstøms


Oppstrøms


Oversiden av kraftverket.

Ble ikke mange ørret i dag, men jeg vet de står der ute og venter på å bli tatt.

Ønsker alle en riktig god påske!

 

Villmarkshilsen

Jan Rune

 

 

 

3 kommentarer

passion4lifeandtravel

21.04.2012 kl.18:43

Selv om det ikke ble noen storørret...så svømmer de rundt og bare gjør seg større...og det blir nok storfangst neste gang :-)

Jeg er i ihvertfall veldig takknemlig for de vakre naturbildene :-)

thomas

21.05.2016 kl.18:22

hærlig. ser det var i 2012. er det like bea der og litt nærere byen ?)()

tenkte å sjekke ut fisket nå i kveld.

mvh Thomas

villmarksbloggen

21.05.2016 kl.20:49

thomas: Hei Thomas. Skitt fiske :-)

Skriv en ny kommentar

villmarksbloggen

villmarksbloggen

53, Kongsvinger

Hei! Jeg heter Jan Rune og er 53 år. Jeg bor i Kongsvinger som ligger i Hedmark. Har en stor lidenskap for jakt, fiske, fellefangst og generelt alt innen friluftsliv. Enkelte av innleggene kan ha reklamebasert innhold. Dette skyldes at enkelte produsenter/leverandører sponser meg med produkter. Og hvis jeg kommer over noe jeg synes fungerer bra, skriver jeg om dette. Hvis det er noe dere lurer på kan dere sende meg en e-post Villmarksbloggen@hotmail.no Har enkelte gjesteinnlegg, her er det andre som forteller om sine opplevelser, dit jeg har sendt dem. I disse innleggene er det de personene som står for teksten og bilder om ikke annet er oppgitt. Husk Copyright Det er ikke lov å kopiere bilder eller teksten i mine innlegg. Villmarkshilsen Jan Rune

Kategorier

Arkiv

hits