Hva faller ned fra himmelen.

Satt på elgpost og fikk se noe som falt ned fra himmelen. Trodde først det var et fly, men nå har jeg somet inn bilde for å kunne se hva dette var. Men noen logisk forklaring har jeg ikke.


Bildet er tatt den 15.10.2011. Kl. 09.06


Dette var synlig i sørlig rettning i hele 15 min. Før det var så lavt at det ble borte bak buskene.

Er det noen som har sett noe lignende ønsker jeg å høre fra dere.

Oppdatering av elgjakten kommer innen kort tid.

Villmarkshilsen

Jan Rune


 

3 kommentarer

siljedrangsholt

24.10.2011 kl.19:06

Spesielt! Hmm.. Ganske så tydelig også! UFO skal du se, hehe:))

villmarksbloggen

24.10.2011 kl.23:27

siljedrangsholt: Hei Silje. Ja det skal du se at en UFO har besøkt Hedmark :)

martin

08.12.2011 kl.20:37

søk på google etter bilder: airplane exhaust trails, der har du nok svaret :) hvis det flyr bort fra deg vil det på grunn av jordens krumning antakeligvis se ut som om det faller.

Skriv en ny kommentar

villmarksbloggen

villmarksbloggen

51, Kongsvinger

Hei! Jeg heter Jan Rune og er 50 år. Jeg bor i Kongsvinger som ligger i Hedmark. Har en stor lidenskap for jakt, fiske, fellefangst og generelt alt innen friluftsliv. Jeg skriver om friluftsliv i medlemsbladet Bobra til Kobbl. Enkelte av innleggene kan ha reklamebasert innhold. Dette skyldes at enkelte produsenter/leverandører sponser meg med produkter. Og hvis jeg kommer over noe jeg synes fungerer bra, skriver jeg om dette. Hvis det er noe dere lurer på kan dere sende meg en e-post Villmarksbloggen@hotmail.no Har enkelte gjesteinnlegg, her er det andre som forteller om sine opplevelser, dit jeg har sendt dem. I disse innleggene er det de personene som står for teksten og bilder om ikke annet er oppgitt. Husk Copyright Det er ikke lov å kopiere bilder eller teksten i mine innlegg. Villmarkshilsen Jan Rune

Kategorier

Arkiv

hits