Ørret - fiske i Fjellsjøen, Finnskogen. 31.08.2011.

Jeg gir meg ikke med å fiske. Idar og jeg reiste en tur til Fjellsjøen for å prøve fiske lykken. Det har i den siste tiden vært dårlig fiske på Finnskogen. Ørreten har uteblitt og den står veldig dypt. Kan hende den dårlige sommeren med masse regn som er årsaken til dette.


Fjellsjøen.


Før vi satte oss i båten måtte jeg prøve noen kast med rapala fra brygga. Etter et par kast satt første fisken på kroken. Trodde det først var en ørret, men nei da det var en abbor.


Utover kvelden ble det kaldt, tempraturen viste + 5 grader. Så vi måtte gjøre oss en varme. Tydlig at høsten er på vei til Finnskogen.

Idar og jeg teset ut markedrag, sluk, spinnere og rapala. Men fisken uteble denne kvelden. Idar hadde noen hugg på markedrag "Konvoj" . Men fisken ville ikke sitte. Det ene hugget han hadde var virkelig kraftig, tror nok det var en av de virkelig store ørretene som befinner seg i sjøen. Ingen av oss har hatt lignende hugg før i denne sjøen. Men å sitte på til den var ved båten var utelukket.

 

Villmarkshilsen fra.

Idar og Jan Rune

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

villmarksbloggen

villmarksbloggen

49, Kongsvinger

Mitt Navn er Jan Rune, jeg er 49 år gammel og bor i Kongsvinger i Hedmark. Jeg driver aktivt med jakt, fiske og fellefangst noe som jeg blogger om her. Har du noen spørsmål ang dette er det bare å sende en mail til JRH_Trapper@hotmail.com Eller kommentere mine innlegg. Det er ikke lov å kopiere mine bilder eller kopiere innleggene mine. Copyright.

Kategorier

Arkiv

hits