Ørret og Røye - fiske i Bjørsjøen, Stor Elvdal 26.08.2011.

Da var tiden inne for å fiske ørret og røye i Bjørsjøen som ligger i Stor Elvdal, Her har Stor - Elvdal Kommuneskoger gjort i stand et vann som har masse fisk. Det er kun ørret og røye i vannet. Det er en del små fisk, men jammen er det fisk rundt 500 gr. og oppover om man er heldig. Kommuneskogene har satt ut stor ørret i håp om at disse skal beite ned bestanden av små fisk. Disse ørretene som er satt ut er fett - finnen fjernet på så man tydlig kan se hva som er stam - fisk eller hva som er satt ut, Det er viktig da man leverer fiske rapport at man opplyser om man har tatt stamfisk eller usatt fisk, størrelse og vekt er viktig i deres arbeid.

Fiskekort priser: Døgn kr 40, uke kr 110,- årskort 210. Skal man fiske med garn koster dette kr 250,- da er båt og 5 garn inkludert i leien.

Bjørsjøkoia ligger helt nede ved Bjørsjøen. Dette er en stor og trivelig koia med sengeplass for 6 personer.

Bjørsjøkoia.

 Utsyn fra koia, Bjørsjøen ligger rett nedenfor. Garnene må sjekkes før dem legges ut.

Alle garnene klare for å fange flott Bjørsjø ørret og røye.

Det er flott natur og rikt dyreliv rundt Bjørsjøen, alt fra rein, elg og skogfugl.

Bjørsjøen.

Garnene pakket ned og klar for å bli lagt ut.

Henrik i full sving med å legge ut garn.

Det er ikke bare fiske man gjør på en slik tur, kamera blir også flittig brukt. Her er Henrik i full gang med å fotografere.

Som dere ser er det masse fisk, måtte slå av fiske varsleren for den pep hele tiden.Etter en lang kjøretur og utlegging av garn var det tid for mat.

 Bjørsjøkoia.

 Man unner seg noe ekstra godt da man er på tur, indre file av elg og kantareller fra Finnskogen.

Neste innlegg vil omhandle hva vi fikk av fisk den 27.08.

Villmarkshilsen fra:

Henrik og Jan Rune


 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

villmarksbloggen

villmarksbloggen

49, Kongsvinger

Mitt Navn er Jan Rune, jeg er 49 år gammel og bor i Kongsvinger i Hedmark. Jeg driver aktivt med jakt, fiske og fellefangst noe som jeg blogger om her. Har du noen spørsmål ang dette er det bare å sende en mail til JRH_Trapper@hotmail.com Eller kommentere mine innlegg. Det er ikke lov å kopiere mine bilder eller kopiere innleggene mine. Copyright.

Kategorier

Arkiv

hits