Ørret - fiske i Lystjern, Varaldskogen 21.08.2011.

Ingen tur til Varaldskogen uten at man tar en tur innom Lystjen, Dette er etter min mening det beste vannet som er på Varaldskogen. Ørreten er virkelig i hugget utover kvelden og best er det like før det blir mørkt. Denne kvelden ble det ikke masse ørret, men spenningen var der og ørreten var og nappet på rapalaen hele tiden, men ville ikke sitte. 


Lystjern.


Ørret tatt i Lystjern den 21.08. vekt 500 gr. Tatt på Strike pro.


Ørret tatt i Lystjern. Fargen på kjøttet var knall rødt. Flott fisk.

Skal man inn og prøve fiske lykken, bør man tenke på at det blir virkelig mørkt, ha med lommelykt eller hodelykt. Det er tross alt ca en halv time å gå igjennom skogen.

Villmarkshilsen fra.

Kjell og Jan Rune


6 kommentarer

Iver :D

22.aug.2011 kl.18:44

Det var en pen ørret detta :D

villmarksbloggen

22.aug.2011 kl.19:59

Iver :D: Hei Iver, ja dette er et sted du bør ta deg en tur å prøve, men du kan jo bli med meg en gang.

Villmarksjenta

28.aug.2011 kl.20:45

Fin fisk gitt! =)

Huff, jeg har fiska alt for lite i sommer... Du har vært flink ser jeg ;)

villmarksbloggen

29.aug.2011 kl.10:53

Villmarksjenta: Hei, Ja det har blitt noen flotte fisker i sommer. Har fartet rundt og fisket en masse.

Bjørn Lauritsen

21.nov.2011 kl.16:23

Hei.Fine bilder og fin fisk.

Har tenkt å leie hytte ved Mørkeren neste sommer.Er det noe fisk å få der ?Er det langt derfra til Lystjern ?og til sist,er det langt å gå til Lystjern ?

Er litt dårlig til beins.(gubbe på 64 år men ivrig fisker).

Håper du gidder å svare.

villmarksbloggen

21.nov.2011 kl.18:15

Bjørn Lauritsen: Hei Bjørn. Joda Mørkeren er det masse fisk og fisken blir stor der. Det er ikke langt til Lystjern, det er ca 15 min. å gå fra parkeringsplassen, tar man seg tid er det ikke noe problem å gå dit. Men du har masse gode vann i området rundt der. Abbortjern og Svarttjernet kan du parkere like ved vannet og herr kan man få en del fisk i gitte perioder. Best om våren. Bare si fra skal jeg prøve å forklare deg de vannene som jeg synes er best å fiske og lette å ta seg frem til. Fjellsjøen er tilrettelagt for dem som har litt problemer med å gå langt. Dette er et av mine beste fiskevann etter ørret. Og ikke langt unna Mørkeren.

JR

Skriv en ny kommentar

villmarksbloggen

villmarksbloggen

49, Kongsvinger

Mitt Navn er Jan Rune, jeg er 49 år gammel og bor i Kongsvinger i Hedmark. Jeg driver aktivt med jakt, fiske og fellefangst noe som jeg blogger om her. Har du noen spørsmål ang dette er det bare å sende en mail til JRH_Trapper@hotmail.com Eller kommentere mine innlegg. Det er ikke lov å kopiere mine bilder eller kopiere innleggene mine. Copyright.

Kategorier

Arkiv

hits