Ørret - fiske i Ramtjerna. 29.06.2011.

Tok meg en kveldstur til Ramtjerna for å se om ørreten var like bitevillig som sist jeg var der. Ettersom det har gått så dårlig på de siste turene, med lite ørret. Måtte Ramtjerna testes på nytt. Det kunne jo være en tilfeldighet at fisken var i hugget sist jeg var der..

Vi har hatt en utrolig dag, med en tempratur på 35 grader. Så spenningen var tilstede da utstyret ble lagt i båten. Testet først ut markedrag uten hell. Prøvde de spinnerene som vi fikk fisk på ved forrige besøk. Men ørreten ville ikke ha dette, satte så på en black fury (se bilde nedenfor) som jeg hadde byttet ut krok settet på. Dette er en spinner som jeg har tatt masse fisk på. Å joda da satt det en ørret på ved første kast.


29.06.2011. Ramtjerna.


29.06.2011. Solnedgang over Ramtjerna.


29.06.2011. Ørreten var ikke av den helt store. Men fisken var flott.


29.06.2011. Dette var den fangsten av fisk jeg tok med meg hjem. 6 ørreter og 6 abbor. Hadde masse ørret på spinneren, noen mistet jeg og noen ble satt ut igjen. Satte vel ut ti ørret som var av samme størrelse som vist på bildet.

Villmarkshilsen fra.

Jan Rune


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

villmarksbloggen

villmarksbloggen

49, Kongsvinger

Mitt Navn er Jan Rune, jeg er 49 år gammel og bor i Kongsvinger i Hedmark. Jeg driver aktivt med jakt, fiske og fellefangst noe som jeg blogger om her. Har du noen spørsmål ang dette er det bare å sende en mail til JRH_Trapper@hotmail.com Eller kommentere mine innlegg. Det er ikke lov å kopiere mine bilder eller kopiere innleggene mine. Copyright.

Kategorier

Arkiv

hits