Ørret - fiske i Svart-tjernet. 27.06.2011.

Etter en dårlig start på fiske i Abbortjernet, tok vi turen til Svart - tjernet for å prøve ørreten. Her har også KJFF lagt forholdene meget bra tilrette for den som ønsker å fiske eller bare være i naturen. Det er satt opp ei brakke der man kan slappe av fra knott og mygg, eventuelt overnatte.


27.06.2011. Svart - tjernet.


27.06.2011. Brakka som er satt opp ved Svart - tjernet. Og det er noe trafikk i disse vannene på Varaldskogen. Freddy kom innom og skulle prøve fiskelykken i Svart - tjernet..


27.06.2011. Brakka innvendig, ryddig og ren. Helt topp med tanke på at dette er en åpen brakke som alle kan bruke.


27.06.2011. Svart - tjernet. Dette er ikke det store tjernet, men det skal i følge folkemunnet ha masse fisk.


27.06.2011. Kjell fikk omsider en ørret (550 gr) i Svart - tjernet. Men med tanke på at vi var 5 personer som fisket rundt tjernet synes jeg ikke dette var helt topp. Knotten var også her meget plagsom.


27.06.2011. Etter endt fiske kveld, samles vi og gjennomgår kveldes fiske og forteller kanskje en liten fiskeskrøne fra tidligere fisketurer. Her ser dere fra venstre: Kjell, Ole, Richard sittende og Freddy, fototgrafen er bak kamera som vanlig.

Vi hadde en flott tur innpå Varaldskogen selv om fisken uteble for noen av oss.

Villmarkshilsen fra.

Freddy, Kjell, Ole, Richard og Jan Rune.


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

villmarksbloggen

villmarksbloggen

49, Kongsvinger

Mitt Navn er Jan Rune, jeg er 49 år gammel og bor i Kongsvinger i Hedmark. Jeg driver aktivt med jakt, fiske og fellefangst noe som jeg blogger om her. Har du noen spørsmål ang dette er det bare å sende en mail til JRH_Trapper@hotmail.com Eller kommentere mine innlegg. Det er ikke lov å kopiere mine bilder eller kopiere innleggene mine. Copyright.

Kategorier

Arkiv

hits