Ørret - fiske i Abbortjern. 27.06.2011.

Alle skryter av dette tjernet da det kommer til ørret fiske. Så Ole, Richard, Kjell og jeg satte kursen for Varaldskogen for å teste ut Abbortjern.


27.06.2011. Abbortjern ligger inne på Varaldskogen, Flott sted der alt er lagt til rette for en som ønsker å prøve fiskelykken, mange små tjern og bekker i nærheten med ørret og abbor. Det er satt opp gapahuk så muligheten for å overnatte er tilstede. Men da må man nok slåss med knott hele natten. Det var helt forferdelig med mygg og knott, så skal man ta seg en tur til Varaldskogen for å fiske bør dette taes i betraktning.


27.06.2011. Richard og Ole ved Abbortjern.


27.06.2011. (Abbortjern) Kongsvinger jeger og fiskeforening har en båt man kan bruke i dette tjernet, er denne opptatt er det ikke noe problem å gå rundt hele tjernet.


27.06.2011. Abbortjern.


27.06.2011. Det var lite med vak denne kvelden, selv om det var masse innsekter på vannflaten. Noen enkle vak helt inne ved myrkanten. Men fisken ville ikke ha noe av det vi til bø den. Her sitter Ole å fisker.


27.06.2011. Gapahuken ved Abbortjern.

Dette ble en utrolig skuffende tur, ingen fisk var bitevillig. Tror neppe dette er stedet vi vil oppsøke i nær fremtid for å fiske ørret.

Utover alt det negative, så er plassen gjort helt topp, det er gapahuk, grillplass, utedo og båt. Det er også lagt ut paller på myra sånn at man kan gå ut og fiske der myra er bløt. Altså et flott sted uten fisk. Er det noen andre som har andre meninger og opplevelser av Abbortjern, legg gjerne igjen en beskjed på bloggen.

Fiskekort. pr døgn kr 70,-. Dette kjøpes på vei opp til Abbortjern. Det er fort gjort å missforstå kjøp av fiskekort, Statskog og KJFF Dem har begge vann her inne på skogen. Så vær OBS kjøp riktig.

Neste tjern fra Varaldskogen vi skal ta for oss er Svarttjern. Her skal det være Ørret og abbor.

 

Villmarkshilsen fra.

Ole, Richard, Kjell og Jan Rune


 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

villmarksbloggen

villmarksbloggen

49, Kongsvinger

Mitt Navn er Jan Rune, jeg er 49 år gammel og bor i Kongsvinger i Hedmark. Jeg driver aktivt med jakt, fiske og fellefangst noe som jeg blogger om her. Har du noen spørsmål ang dette er det bare å sende en mail til JRH_Trapper@hotmail.com Eller kommentere mine innlegg. Det er ikke lov å kopiere mine bilder eller kopiere innleggene mine. Copyright.

Kategorier

Arkiv

hits