Test av fiskeutstyr. 22.06.2011.

Nå skal jeg til Fjellsjøen for å teste ut et markedrag. Konvoj som jeg vanligvis bruker er best utover kvelden, da mørket kommer er det fullstendig stopp, da vi ikke ørreten bite på.


Panther Martin "high lake troll" kode solmd-blyd. Ettersom ørreten ikke vil bite på kroken etter mørkes frembrudd, har jeg lyst til å teste ut dette markedraget. Når jeg bruker sluk etter det er blitt mørkt ute, får jeg masse fisk på de mørke slukene. Så da tror jeg dette kan være noe ørreten vil bite på. Prisen på dette markedraget kan variere fra kr 231,- til kr 99,- . Skal komme tilbake i neste innlegg hvor det er billigest å kjøpe denne type markedrag.


Konvoj fra ABU er topp i Fjellsjøen og andre sjøer jeg har vært å fisket. Denne typen har jeg fått utrolig masse ørret og røye på. Dette er et markedrag jeg har hatt i mange år, så hva prisen er på dette vet jeg ikke.

Testresultatet kommer i neste innlegg som kommer i morgen.

Villmarkshilsen fra.

Jan RuneIngen kommentarer

Skriv en ny kommentar

villmarksbloggen

villmarksbloggen

49, Kongsvinger

Mitt Navn er Jan Rune, jeg er 49 år gammel og bor i Kongsvinger i Hedmark. Jeg driver aktivt med jakt, fiske og fellefangst noe som jeg blogger om her. Har du noen spørsmål ang dette er det bare å sende en mail til JRH_Trapper@hotmail.com Eller kommentere mine innlegg. Det er ikke lov å kopiere mine bilder eller kopiere innleggene mine. Copyright.

Kategorier

Arkiv

hits