Ørret - fiske i Trøsjøen 18.06.2011.

Etter en god start i Fjellsjøen, forsatt Idar og jeg ørret fiske i Trøsjøen. Det gikk litt tregt i starten, Men Ørreten kom til slutt.


18.06.2011. Lite med fiskere i denne sjøen, alle båtene var fulle i vann. Flere fiskere burde gjøre et forsøk på å fiske her, denne sjøen reproduserer seg selv da det kommer til ørret, samt at det blir satt ut fisk fra BJFF. Her ser dere Idar i full sving med å tømme båten for vann.


18.06.2011. Tåken kom snikende utpå kvelden, ikke det beste med tanke på fiske, men ørret fikk vi alikevel.


18.06.2011. Idar med den første ørreten som han fikk i Trøsjøen.


18.06.2011. Ørret tatt i Trøsjøen. Tatt på rapala.


18.06.2011. Idar med sin andre ørret, tatt i Trøsjøen.


18.06.2011. Her er den fangsten Idar fikk i Trøsjøen, To flotte ørret. Begge ble tatt på rapala, dere kan se hvilken type rapala som ligger på slukesken.

Vi hadde en utrolig flott tur, med masse fisk. I Fjellsjøen fikk jeg 5 stk ørret og Idar fikk en. I Trøsjøen fikk Idar 2 flotte ørret. Vi fikk også masse abbor i Trøsjøen. Noen av abborene var mindre enn rapalaen vi brukte. Så abboren er en tøff fisk.

Vi avsluttet fisket kl. 01.00. Da hadde vi fått tilsammen 8 stk ørreter og en masse abbor.

Villmarkshilsen fra.

Idar og Jan Rune.


 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

villmarksbloggen

villmarksbloggen

49, Kongsvinger

Mitt Navn er Jan Rune, jeg er 49 år gammel og bor i Kongsvinger i Hedmark. Jeg driver aktivt med jakt, fiske og fellefangst noe som jeg blogger om her. Har du noen spørsmål ang dette er det bare å sende en mail til JRH_Trapper@hotmail.com Eller kommentere mine innlegg. Det er ikke lov å kopiere mine bilder eller kopiere innleggene mine. Copyright.

Kategorier

Arkiv

hits